0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Кубок відкритих сердець»: для дітей із синдромом Дауна зібрано 180 000

1 грудня 2019 року у столичному ТРЦ «GULLIVER» відбувся восьмий благодійний турнір із боулінгу серед корпоративних команд під назвою «Кубок відкритих сердець – 2019», організований Всеукраїнською благодійною організацією «Даун Синдром». Оператор державних лотерей «М.С.Л.» уже третій рік поспіль виступив офіційним партнером заходу та взяв участь у змаганнях.

Традиційною метою проведення змагання є збір коштів для фінансування та підтримки роботи освітніх програм Центру раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна. Цей центр наразі єдиний у всій країні та існує тільки завдяки соціально-відповідальному бізнесу, міжнародним донорам і батькам особливих дітей. Саме у цьому центрі малюки від 0 до 8 років можуть отримувати консультації педагогів, логопедів, дефектологів, психологів, відвідувати майстер-класи та групові заняття, а також готуватися до школи та садочку.

«Майже кожного дня в Україні народжується одна дитина із синдромом Дауна. Тобто кожного дня з’являється сім’я, яка потребує професійної підтримки. Центр раннього розвитку відвідують батьки дітей, які тільки народилися та до восьми років.Ми організовуємо благодійний турнір із боулінгу, аби залучити кошти для роботи цього центру. Це вже добра традиція та дієвий інструмент фандрайзингу. Також, турніри дають можливість довести, що люди із синдромом Дауна можуть і повинні бути частиною суспільства, взаємодіяти та повноцінно жити в ньому.  ці заходи (або івенти) допомагають руйнувати стереотипи про людей із синдромом Дауна»,- розповіла президент ВБО «Даун Синдром» Олена Большаніна.

Цього року у змаганнях узяли участь 11 корпоративних команд, завдяки яким на потреби Центру раннього розвитку було зібрано близько 180 000 гривень.

«М.С.Л.» уже втретє бере участь у цьому турнірі. Наша мета - підтримати організацію «Даун Синдром», яка вже протягом багатьох років без підтримки з боку держави оточує себе соціально-відповідальним бізнесом. Для «М.С.Л.», як для представника лотерейного бізнесу, підтримка соціальних проектів є частиною філософії компанії. Історично лотереї з’явилися зокрема для фінансової підтримки соціальних проектів, на які у держави зазвичай коштів не вистачає», - розповів PR-менеджер оператора державних лотерей «М.С.Л.» Ігор Садовий.

Цього року «М.С.Л.» на змаганнях представляло одразу 2 команди, які складались з небайдужих до проблем дітей із синдромом Дауна співробітників компанії. За результатами турніру одна з них посіла третє місце та отримала нагороди з рук дітей із зайвою хромосомою.

Поділитись:
3 грудня 2019
Ми у Viber!