0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Виграний мільйон допоможе знайти домівку для безпритульних тварин

24 листопада 2019 року за заповітним чеком переможця державної лотереї «Лото-Забава» на 1 000 000 гривень до Києва завітав мешканець Харкова – Володимир Пупкус. На цей урочистий захід новоспечений мільйонер приїхав разом зі своєю дружиною Вікторією, яка у цей день також святкувала і свій День народження. Переможець із задоволенням поділився своїми планами на приз. Завдяки виграному мільйону у «Лото-Забава» харків'янин планує підтримати благодійний проект для безпритульних тварин у рідному місті. Володимир зізнається, що таким чином бажає втілити у життя давню мрію свого старшого сина зі створення притулку для тварин. «Це буде місце, куди зможуть приходити люди та вибирати собі улюбленця, щоб потім забрати додому», - розповідає про проект Володимир. Переможець лотереї щиро радіє, що виграний мільйон зможе не тільки наблизити здійснення мрії сина, але й подарувати безпритульним тваринам шанс на любов і турботу нових власників.   

Омріяну суму з шістьма нулями Володимиру пощастило виграти 25 серпня 2019 року у 1046-у тиражі «Лото-Забава». Переможець почав грати у «Лото-Забава» усього кілька місяців тому: успіх прийшов несподівано та спочатку викликав лише шок. І хоча Володимир був переконаний, що пані Фортуна обов‘язково винагородить його за наполегливість, навіть не міг мріяти, що грошовий приз виявиться настільки великим. А цього виграшу могло б і не бути, якби доля не змусила чоловіка почати працювати у службі таксі. Подорожуючи містом, Володимир розробив власну схему купівлі лотерейних білетів на різних точках продажу. Несподівана тактика принесла щедрі результати. Переможець переконаний, що запорука його успіху саме у вірі в перемогу та завзятті. «Хто не грає, той і не виграє», - додає Володимир. У цьому твердженні відтепер переконана і його дружина Вікторія, а кожному шанувальнику «Лото-Забава» щиро зичить виграти свій мільйон.  

Зупинятись на досягнутому новоспечений учасник «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Володимир Пупкус не збирається. Він переконаний, що після виграшу буде продовжувати грати ще активніше, щоб одного разу вполювати й джекпот розміром у 3 000 000 гривень.  


Поділитись:
26 листопада 2019
Ми у Viber!