0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» відвідала відкриття проекту «Дні Вишеградського Кіно»

14 листопада 2019 року у столичному кінотеатрі «Жовтень» стартував проект під назвою «Дні Вишеградського Кіно». Це - тиждень показів сучасних фільмів з регіону Вишеградської групи —об’єднання чотирьох центральноєвропейських країн: Польщі, Чехії, Угорщини та Словаччини, організатором яких став Київський Міжнародний Кінофестиваль «Молодість». Серед запрошених поважних гостей подію відвідав і представник оператора державних лотерей «М.С.Л.» - давній партнер і постійний спонсор КМКФ «Молодість», а також режисер стрічки-відкриття «Перекладач» - Мартін Шулік.

Мета проекту - збільшення обізнаності щодо культурного різноманіття сусідніх держав і сприяння транскордонному культурному діалогові між країнами Вишеградської групи та Україною. За словами організаторів, кіно - один із найефективніших способів дослідження світу, що не вимагає зміни місцезнаходження. При цьому виробництву кіно у всьому світі сильно сприяють лотерейні оператори.

Про це зазначив директор з маркетингу компанії «М.С.Л.» Павло Вайсеро: «Для «М.С.Л.», як оператора державних лотерей, підтримка соціально важливих проектів, таких як кінофестиваль «Молодість», - це філософія компанії. Більше того, це – загальносвітова практика. Одним із найбільш показових прикладів цьому виступає Великобританія, де 75-80% грошових коштів, які вкладаються у розвиток кіно, надходять саме від продажу лотерейних білетів».

Так само на важливості співпраці та підтримки кіновиробництва лотерейними операторами наголосив Директор КМКФ «Молодість» -  Андрій Халпахчі: «Ми завжди цим займалися та намагалися розповісти в нашій країні, що лотерейні компанії є донаторами кінематографу. Є багато фільмів на наших екранах: Новозеландські, Британські, де у титрах ми бачимо логотип лотереї цих країн. Там замість податку лотереї фінансують кінематограф. Саме тому я щасливий, що ми працюємо з «М.С.Л.» уже близько 20 років. Хочу сказати, що мати надійних партнерів – дуже важливо».

Нагадаємо, що оператор державних лотерей «М.С.Л.» здійснює фінансову підтримку кінофестивалю «Молодість», починаючи з 2000 року. Компанія є традиційним спонсором Гран-прі кінофестивалю розміром у $10 000, у 2017 році вона також стала спонсором головного призу Національного конкурсу дебютних українських короткометражних стрічок й співорганізатором і спонсором головного призу - $1 000 – у конкурсі «Молодість – безпрограшна лотерея» у рамках Shoot&Play.

Поділитись:
18 листопада 2019
Ми у Viber!