0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Товстий гаманець» відтепер доступний онлайн

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий повідомити, що з листопада 2019 року електронна миттєва лотерея «Товстий гаманець» виходить на новий рівень та стає доступною до гри онлайн. Відтепер зіграти в улюблену лотерею родини «Швидкограй» можна не тільки на точках продажів «М.С.Л.» по всій Україні, але й на офіційному сайті лотерейного оператора.

«Товстий гаманець» пропонує гравцям приємний дизайн, просту механіку гри та багато виграшів, серед яких найбільші розміром 50 000, 100 000 і 200 000 гривень. Їх розмір залежить від вартості квитка: 5, 10 і 20 гривень відповідно.

Під час гри користувачів чекатиме зрозумілий та візуально цікавий інтерфейс, у якому буде легко розібратися як новачку, так і давньому шанувальнику цього виду дозвілля. А головне – зробити це можна буде, не виходячи з дому.

Перед тим, як розпочати гру, користувачу буде запропоновано обрати кількість квитків, які той прагне придбати (від 1 квитка до 10 включно за один раз).

На кожному лотерейному квитку розміщені декілька «Виграшних номерів» і «Ваших номерів».

Завдання гравця – перегортаючи монетки на екрані, відшукати збіги «Ваших номерів» із «Виграшними номерами». При цьому робити це може як сам гравець, щоразу натискаючи на монетки, так і за допомогою кнопки «АВТО», яка прискорює ігровий процес. Під кожною монеткою у полі «Ваші номери» вказана сума можливого виграшу (призу). Якщо збіг знайдено – приз за цей номер Ваш!

Виграші до 100 грн включно вказані за вирахуванням податків і зборів.

Спробувати онлайн версію миттєвої лотереї «Товстий гаманець» можна вже зараз на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.». А ознайомитися більш детально з правилами гри та умовами проведення лотереї можна одразу на сторінці самої гри.

Поділитись:
14 листопада 2019
Ми у Viber!