0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Електронна миттєва лотерея «ЛАС-ВЕГАС»: в Одесі виграно 100 000

24 жовтня 2019 року в Одесі місцевою жителькою було виграно 100 000 гривень – один з великих призів електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «ЛАС-ВЕГАС» родини «Швидкограй». Хоч виграш трапився два тижні тому, але оформити його переможниця вирішила тільки зовсім нещодавно.

Виявилось, що лотерейний квиток на сто тисяч дістався 70-річній Ніні Георгіївні. З її слів, затятим лотерейним гравцем вона стала кілька років тому. Усе завдяки своєму чоловіку, з яким постійно грає та якого жартівливо називає «дідом». Зазначимо, що грають досить успішно, оскільки цього року їй з чоловіком пощастило виграти 10 000 у іншій ЕМЛ.

Пригадати назву переможниця, на жаль, не може, але пам’ятає, що вартість була така сама, як і у «ЛАС-ВЕГАС» - 50 гривень. Та й цього разу, перед тим, як зірвати сто тисяч, їм кілька разів траплялися квитки з виграшами у 100 та 200 гривень.

Ніна Георгіївна добре пам’ятає ту радість і відчуття щастя від виграшу 10 тисяч, проте зараз, тримаючи в руках квиток на 100 000, каже, що довго не могла повірити, що це трапилося насправді. Поки чоловік не стримував своєї радості, переможниця довго намагалася усвідомити, що саме тільки-но відбулося. Так і стояла на точці продажів із розгубленим виразом на обличчі та квитком у руках.

Зі слів переможниці, у неї 5 онуків, тож на питання: «Як ви будете витрачати гроші?» вона відповіла, що відтепер їй завжди буде з чим приходити у гості до своїх рідних та близьких. Тож найбільшу радість і користь від цих грошей будуть отримувати саме вони.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможницю!

Також зазначимо, що щасливою точкою продажів для пані Ніни став «ЛОТО маркет», який розташований за адресою: вулиця Космонавтів, 32. Саме там вона 24-го жовтня придбала виграшний квиток лотереї «ЛАС-ВЕГАС» за 50 гривень.

Дізнатися правила гри в електронні миттєві лотереї родини «Швидкограй» завжди можна на відповідній сторінці офіційного сайту лотерейного оператора «М.С.Л.».

Поділитись:
8 листопада 2019
Ми у Viber!