0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Гаряча штучка!»: У Києві виграли 50 000 гривень

4 листопада 2019 року у одній з трьох серій електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «Гаряча штучка!» родини «Швидкограй» виграли півсотні тисяч гривень. Придбати той самий квиток пощастило гравцеві у місті Київ. Відомо, що переможець того дня завітав до столичного «ЛОТО маркету», який розташований на вулиці Гродненській, 35/1, і придбав квиток серії «Херсонська красуня». Його вартість обійшлася у 20 гривень, а через кілька хвилин гравець дізнався, що ці гроші збільшилися у 2,5 тисячі разів та повернулися йому у вигляді призу.

У зв’язку з цим оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає щасливчика та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Нагадаємо, що наразі на всіх точках розповсюдження оператора державних лотерей «М.С.Л.» можна придбати квитки електронної миттєвої лотереї «Гаряча штучка!» таких серій: «Рибачка Соня», «Миколаївська морячка» та «Херсонська красуня», і квитки кожної з цих серій мають унікальне графічне оздоблення. Вартість гри – 20 гривень.

Правила гри у ЕМЛ зрозумілі як новачкам, так і ветеранам лотерейної гри. Вони зазначаються одразу на лотерейному квитку. Також з ними можна ознайомитися у будь-яку мить, завітавши на офіційну сторінку лотерейного оператора. Там також можна дізнатися про порядок та строки виплати виграшів.

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

Поділитись:
6 листопада 2019
Ми у Viber!