0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Стирачки»: Вітайте новинку – «Карти в руки»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий повідомити, що родина миттєвих лотерей «Стирачки» поповнилася абсолютною новинкою, яка отримала назву «Карти в руки». Виходячи з назви, стає зрозуміло, що головна візуальна тематика новинки – знайомі кожному карти та їх масті. Шанувальники миттєвих скретч-лотерей та новачки, які прагнуть випробувати цю новинку, можуть уже зараз завітати до будь-якої точки продажів лотерей компанії «М.С.Л.» по всій Україні та попросити у розповсюджувача саме «Карти в руки».

На кожного з гравців чекають чимало грошових призів, серед яких найбільший сягає відмітки у 500 000 гривень. При цьому вартість одного лотерейного білета становить 19,65 грн, а дізнатися про його виграшність можна одразу на точці продажів.

Механіка та правила гри доволі прості та розраховані як на давніх шанувальників цього виду дозвілля, так і на новачків. На ігровому полі  білета під захисним шаром  розташовані 4 КАРТИ КРУП’Є та 15 ВАШИХ КАРТ.  Білет вважається виграшним, якщо гравець після того, як стер захисний шар білета, знайшов збіг будь-якої з ВАШИХ КАРТ з будь-якою КАРТОЮ КРУП’Є. Сума можливого виграшу зазначається під зображеннями кожної з ВАШИХ КАРТ.

Звертаємо окрему увагу, що у одному лотерейному білеті «Карти в руки» може бути одразу декілька збігів. Тож, знайшовши один збіг, не зупиняйтеся - перевірте всі карти до кінця.

Більш детальну інформацію щодо правил гри та виплати виграшів можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» або за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0 800 21 00 65.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних білетах за вирахуванням податків та зборів.

Поділитись:
30 жовтня 2019
Ми у Viber!