0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Стирачки»: «Десять перлин» уже у продажу

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий повідомити про чергове поповнення у родині миттєвих лотерей «Стирачки». До продажу надійшла миттєва лотерея «Десять перлин», яка має прийтись до смаку всім шанувальникам так званих скретч-лотерей – одного з найбільш популярних та впізнаваних видів цього виду дозвілля у світі.

На кожного гравця очікують чимало грошових призів, серед яких найбільший – 500 000 гривень. При цьому вартість одного білета – 19,65 гривень.

Зіграти у лотерею «Десять перлин» можна вже зараз, завітавши до будь-якої точки продажів лотерей компанії «М.С.Л.». При цьому правила гри розраховані як на давніх шанувальників «Стирачок», так і на новачків.

Так, на ігровому полі кожного білета лотереї під спеціальним захисним шаром розташовуються 4 ВИГРАШНІ СИМВОЛИ та 10 ВАШИХ СИМВОЛІВ, а також під кожним ВАШИМ СИМВОЛОМ зазначено суму можливого виграшу. Необхідно стерти захисний шар з ігрового поля білета. І якщо будь-який з ВАШИХ СИМВОЛІВ збігся з будь-яким ВИГРАШНИМ СИМВОЛОМ, ви виграли відповідну суму за цей ВАШ СИМВОЛ.

Звертаємо окрему увагу, що у одному лотерейному білеті «Десять перлин» може бути одразу декілька збігів. Тож, знайшовши один збіг, не зупиняйтеся - перевірте всі символи до кінця.

Більш детальну інформацію щодо правил гри та виплати виграшів можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» або за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0 800 21 00 65.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних білетах за вирахуванням податків та зборів.


Поділитись:
30 жовтня 2019
Ми у Viber!