0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Виграний мільйон у «Лото-Забава» допоможе частіше бачити родину у Лондоні

27 жовтня 2019 року ведучі державної лотереї «Лото-Забава» урочисто привітали нову почесну учасницю «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», пенсіонерку з Кропивницького – Ганну Смірнову, яка виграла свій заповітний мільйон гривень 28 липня 2019 року у тиражі № 1042. Новоспечена мільйонерка переконана, що приз допоможе частіше бачитися з родиною – донькою Наталією та онуком Олександром, які наразі живуть у Великобританії. І перший крок у здійсненні цієї мрії вже покладено. Щоб привітати Ганну Романівну з цією перемогою та розділити радість участі у програмі «Два дні з життя мільйонера», донька та онук прилетіли на цілий уїк-енд із Туманного Альбіону. Гостей очікували традиційні мільйонерські атрибути - статусні ресторани, білий лімузин, номер люкс у готелі в центрі міста. За бажанням Ганни Романівни родина відвідала у Києві одну з найбільших культурних і історичних пам‘яток – Києво-Печерську лавру та сучасний інноваційний музей «Становлення української нації».  

Ганна Романівна присвятила лотерейному хобі більше 15 років і переконана, що приз із шістьома нулями виграла не випадково. «Щотижня я мінімум один квиток купляла, а якщо у дітей якісь знаменні дати, Дні народження, то я брала за кількістю років. Завжди прагнула і вірила в те, що я виграю», - такими словами новоспечена мільйонерка коментує свій довгоочікуваний виграш.

Лотерея стала містком, що об’єднує родину – маму в Кропивницькому та доньку з онуком – у Лондоні. Донька переможниці Наталія свого часу надихнулась прикладом мами та теж почала грати у лотерею. «Якщо купую лотерейки, то так, дійсно згадую про маму», - з теплою усмішкою розповідає пані Наталія.

Виграш Ганна Смірнова поки детально не розплановувала, але за допомогою цих грошей хоче частіше бачитись з родичами: «Більше спілкуватися з дітьми, зокрема - з дочкою. Вона далеко живе і це дійсно значні витрати: перельоти, візи». На досягнутому переможниця теж зупинятись не планує – буде продовжувати грати. Далі нова вершина – джекпот розміром у 3 000 000 гривень. Ганна Романівна бажає успіху всім гравцям «Лото-Забава» і радить не здаватися на шляху до мрії, адже виграє лише той, хто грає.

В Україні з’явилось уже 342 мільйонера та мультимільйонера за 20 років існування «Лото-Забава». 


Поділитись:
29 жовтня 2019
Ми у Viber!