0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: На День народження лотереї виграли мільйон

20 жовтня 2019 року «Лото-Забава» - найпопулярніша лотерея України - відсвяткувала свій ювілей. 20 років тому запрацювала фабрика мільйонерів, завдяки якій вже більше 340 українцям пощастило виграти грошовий приз із шістьма нулями. До речі, цікавим є ще й той факт, що того ж дня, за результатами проведення тиражу №1054, було виграно черговий мільйон у «Великій грі».

Незважаючи на це, лічильник мільйонерів не зрушив з місця, адже один з найбільших грошових призів розділило навпіл одразу два гравця. Обидва у своїх лотерейних білетах закреслили по три горизонталі з однією пільговою підковкою у одному ігровому полі. Першим за часом придбання став білет №0102805, який потрапив у руки до свого власника 16 жовтня о 10:29 у «ЛОТО маркеті», що розташований у місті Хмельницький за адресою: вул.Проскурівського підпілля, 1.

А вже через шість з половиною годин у місті Дніпро на фірмовому столі «М.С.Л.», що на вул. Панікахи, 15, був роздрукований білет №0129813, який пізніше дуже здивував свого власника приємною новиною. Обидва лотерейних гравця отримають по півмільйона гривень.

Окрім цього у тій самій «Великій Грі» зірвали ще один з головних призів – 200 000 гривень. Вони дістануться гравцю з Тернополя, який придбав лотерейний білет  №0229189 на фірмовому столі «М.С.Л.» на вулиці Стуса, 1. Саме у ньому переможець закреслив три горизонталі з двома пільговими підковками у одному ігровому полі.

Приємним сюрпризом для телеглядачів та гравців у студії стало й оновлення постійного конкурсу «Мані на дивані» на честь свята. На зміну старому табло прийшли терези та три кулі різної ваги. Над кожною з чаш терезів указаний один з коефіцієнтів: х2 або х10.

За новими правилами гравцеві потрібно вибрати з трьох куль дві та вирішити, яка з них важча. Важчу кулю ведучий буде класти на чашу з коефіцієнтом х10, а легшу - на чашу з коефіцієнтом х2. Після цього з терезів буде прибрано фіксатор. Якщо гравець вгадає, яка куля важча, його виграш збільшиться у десять разів, якщо ні - то вдвічі.

Першим щасливчиком, якому випала честь випробувати оновлену «Мані на дивані», став пан Анатолій з Києва, який додзвонився до студії 20 жовтня. Йому вдалося правильно передбачити вагу кульок та виграти завдяки цьому 50 000 гривень. А от додзвонитися до другого гравця ведучим не вдалося.

Проте на цьому низка чималих грошових виграшів не завершилася, адже у конкурсі «Багаті та Відомі», який проводиться серед гравців у студії, було виграно 100 000 гривень. Їх власницею стала пані Лілія, яка приїхала до столичної студії лотереї з міста Чернігів та посіла місце під номером 23, що у білому ряді.

Було помітно, що молода дівчина протягом довгого часу не могла знайти слова, щоб виразити своє здивування та радість. Проте завдяки доброзичливості ведучих Анатолія Гнатюка та Ольги Гриневич, всій Україні вдалося почути з вуст переможниці про її плани на виграш. Виявилося, що пані Лілія невдовзі має одружитися, тож гроші будуть використані для придбання квартири. Що цікаво – до цього часу вона не грала у лотереї, а до студії потрапила завдяки своїй майбутній свекрусі та коханому. Після такого тріумфу Лілія планує тепер самотужки купувати «Лото-Забава», адже на власному досвіді переконалася, що виграти – реально.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців 1054-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.

Нагадуємо, що дізнатися правила гри у лотерею «Лото-Забава» можна на офіційному сайті лотереї

Поділитись:
21 жовтня 2019
Ми у Viber!