0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Ветеран АТО з Кіровоградщини став мільйонером «Лото-Забава»

6 жовтня 2019 року ведучий державної лотереї «Лото-Забава» - Анатолій Гнатюк - урочисто вітав нового почесного учасника «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», ветерана АТО та майора Збройних Сил України – Сергія Дмитришина з м.Новомиргород Кіровоградської області. Сергій Степанович завітав до Києва разом зі своєю дружиною Лілією. Приз розміром в 1 000 000 гривень йому пощастило виграти 30 червня 2019 року, під час розіграшу 1038-го тиражу «Лото-Забава», завдяки білету, придбаному онлайн. Лотерейним хобі переможець зацікавився всього два місяці до того, а захоплення вже принесло свої плоди у вигляді омріяної суми з шістьма нулями. «Була упевненість у тому, що виграємо, - ділиться своїми емоціями Сергій Степанович. – Надіялися, що навіть з першого разу, але трошки затрималось!».

Разом із сертифікатом «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» Сергій Дмитришин отримав у подарунок від оператора державних лотерей «М.С.Л.» ексклюзивну програму – «Два дні з життя мільйонера», яка передбачає безліч розваг, серед яких: участь у прямому ефірі телешоу, відвідування статусних столичних ресторанів, бранч з ведучим «Лото-Забава», проживання у готелі, збудованому за кошти від лотерей, і білосніжний лімузин у якості особистого транспорту. У рамках цієї подарункової програми подружжя вирішило відвідати Музей історії України у Другій світовій війні та її нову експозицію «Український Схід», присвячену подіям на Донбасі, пам’яті їх учасників і свідків. Проект став результатом майже шестирічної діяльності музейної команди, яка, починаючи з 2014 року, висвітлює події цього воєнного конфлікту в різноманітних тематичних виставках. Як зізнався Сергій Дмитришин, відвідати експозицію спонукали відгуки бойових побратимів про неї: «У соцмережах спілкуємось з побратимами. Вони розповіли, що в музеї є експозиція мого підрозділу. Захотілося глянути!». Експозиція пробудила чимало спогадів. Серед експонатів пан Сергій одразу впізнав автомобіль медиків батальйону, який змінював їх на позиціях, а потім побачив речі загиблого побратима, з яким пліч-о-пліч боронив Україну. Сергій теж ледве не загинув на Донбасі під час мінометного обстрілу, коли диверсійна група намагалась захопити блокпост, його було поранено. 

Повернувшись до мирного життя, ветеран АТО знайшов своє щастя у дружині та дітях, а тому й виграш мріє витратити на родину: купівлю житла та нового сімейного автомобіля, за допомогою якого зможуть подорожувати Україною всією родиною. Сергій переконаний, що на Батьківщині чимало гарних місць, які потрібно обов’язково побачити. Подружжя планує грати у «Лото-Забава» і далі, адже нова вершина – це джекпот розміром у 3 000 000 гривень. А для тих, хто лише розпочинає долучатись до лотерейного хобі, новоспечений мільйонер радить вірити у свою перемогу: «Вірити у свої сили, не зупинятися! Грати, грати і, рано чи пізно, обов’язково виграти!» 

Нагадаємо, що за 20 років існування «Лото-Забава» в Україні з’явилось уже 342 мільйонера та мультимільйонера цієї лотереї.


Поділитись:
7 жовтня 2019
Ми у Viber!