0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як переможець «Мегалот» витрачає виграні понад 6 170 000 гривень

Для учасників «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» здійснюються не просто мрії, а МЕГАМРІЇ. Про це краще за інших знає підприємець з Дніпра Євген Зеленський, який вже два роки перебуває у статусі мультимільйонера після того, як у 2017 році йому пощастило зірвати Мегаприз  у державній лотереї «Мегалот». Про те, що вже вдалося реалізувати завдяки виграшу, він та його дружина Ольга нещодавно розповіли журналістам.

До свого тріумфу пан Євген йшов майже 5 років. Каже, що раніше вигравав і сто гривень, і кілька тисяч. Та одного разу фортуна посміхнулась особливо приязно. Завдяки тому, що грав за системною ставкою, Євгену вдалось зірвати чималеньку грошову суму у тиражі №1615 від 18 лютого 2017 року – 6 179 943 гривні. Дізнавшись про виграш, чоловік разом зі своєю дружиною Ольгою приїхав до Києва на запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.», де 25-26 березня 2017 року взяв участь в ексклюзивній подарунковій розважальній програмі «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.».

На гостей очікувала низка незабутніх розваг і вражень протягом двох днів. Зокрема Євгену під час телевізійного розіграшу лотереї «Мегалот» вручили чек на кругленьку суму. У телестудії чоловік розповів, що планує витрачати гроші на купівлю будинку та освіту дітей. Крім того, мультимільйонери отримали персональну екскурсію Києвом, пересувалися містом виключно на білосніжному лімузині, відвідували статусні ресторани столиці, вечеряли з Іриною Фроловою – ведучою «Мегалот» – і стали головними героями професійної фотосесії.

А справжньою родзинкою програми для Євгена та Ольги стали відвідини заміського спортивно-стрілецького клубу, де голова сімейства Зеленських зміг постріляти з вогнепальної зброї та випробувати власну влучність на полігоні. Дружина Євгена запевнила, що досі пам’ятає теплий прийом у Києві та часто згадує чудовий відпочинок того непересічного уїк-енду.

На виграні гроші сім’я Зеленських уже встигла придбати квартиру, зробити у ній ремонт, відправитись у довготривалу подорож Карпатами всією родиною та навіть забезпечити освіту доньці. Але, незважаючи на виграні кошти, подружжя вірить, що фортуна колись посміхнеться їм знову, тому продовжують грати в державну лотерею «Мегалот» від «М.С.Л.».

Поділитись:
3 жовтня 2019
Ми у Viber!