0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава» встановила новий рекорд на лотерейному ринку України

29 вересня 2019 року у прямому ефірі тиражу №1051 всеукраїнської лотереї «Лото-Забава» було зафіксовано нове досягнення: експерт Національного реєстру рекордів України (НРР) Віталій Зорін засвідчив, що Лариса Руснак – ведуча телевізійних розіграшів державної лотереї «Лото-Забава» - встановила безпрецедентний рекорд України. Протягом 18 років та 8 місяців вона залишалася незмінною ведучою «Лото-Забава» - найпопулярнішої лотереї нашої країни та єдиної державної лотереї типу «бінго» у світі, що транслюється у прямому ефірі.

Фіксація рекорду та вручення сертифікату «Найтриваліший період ведення щотижневої програми лотереї МСЛ «Лото-Забава» відбулася на честь зміни творчих планів Народної артистки та актриси, про що глядачам і гостям студії стало відомо завдяки промові її колеги по знімальному майданчику – Анатолія Гнатюка: «Сьогодні, дорога Лялю, ми хотіли б тобі сказати дуже теплі та ніжні слова,— сказав він. — Адже за цей час, а ти ведеш «Лото-Забава» 19 років, ти стала частинкою нашого життя, частинкою нашої душі. Важко уявити скільки мільйонів ти з радістю, щиро роздала за цей час і скільки мільйонів українців закохалися в тебе на все життя. Ми розуміємо, що попереду на тебе чекають грандіозні театральні та кінопроекти, а на «Лото-Забава» чекають історичні зміни».

Від імені оператора державних лотерей «М.С.Л.» слова подяки та побажання майбутніх успіхів виразив пані Ларисі директор з маркетингу «М.С.Л.» - Павло Вайсеро: «Дорога наша Лялю, ми дякуємо Вам за море любові, що Ви дарували нам кожного ефіру, за неповторну посмішку, за шляхетність та вишуканість і, звичайно, за Вашу віртуозну майстерність. Ви – наша зірка. Дякуємо вам дуже за все!».

Після всіх урочистостей під час прямого ефіру пані Лариса виразила щиру подяку всьому колективу, поруч з яким вона працювала протягом цих майже 19 років, а також усім телеглядачам і гравцям, які недільного ранку спостерігали за прямими ефірами «Лото-Забава» і приймали участь у її конкурсах: «Я хочу сказати дякую всім операторам, усім режисерам, але найбільше хочу сказати дякую всім гравцям, усім, хто приїздив до нас у студію та всім, хто знаходиться поза екраном. Дякую за ваші обійми та дуже низько всім вклоняюсь!».

Таким чином тираж №1051 став історичним, адже вже  в наступних ефірах на телеглядачів і гостей у студії чекатимуть Анатолій Гнатюк і нова ведуча - Ольга Гриневич, якій Лариса Руснак передала естафету.

Нагадаємо, що розіграші лотереї «Лото-Забава» відбуваються щотижня о 9:00 на телеканалі «1+1».


Поділитись:
1 жовтня 2019
Ми у Viber!