0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Володар гри»: З’явився власник 100 000 гривень

Минулого тижня, а саме 19 вересня 2019 року, стало відомо про виграш одного з призів розміром 100 000 гривень у електронній миттєвій лотереї «Володар гри» з чималої родини «Швидкограй». Виграшний лотерейний квиток тоді було придбано у місті Одеса у «ЛОТО маркеті», що розташований за адресою: вул. Овідіопольська дорога, 6. Його вартість склала 50 гривень.

Наразі раді повідомити, що щасливчик уже оформив свій виграш та встиг поділитися своєю історією з представниками оператора державних лотерей «М.С.Л.». Виявилось, що фортуна посміхнулась дуже давньому шанувальнику лотерей – Ользі Анатоліївні, яка проживає у Одесі. Зі слів переможниці, цей виграш став найбільшим з усіх, які їй раніше траплялися. До цього моменту її максимальним здобутком у цьому виді дозвілля був грошовий приз у 500 гривень.

Одна з найбільших особливостей електронних миттєвих лотерей «Швидкограй», до якої відноситься «Володар гри», полягає у тому, що дізнатися про виграшність лотерейного квитка можна одразу на точці продажів. Саме тому Ольга дізналася про виграш 100 000 гривень майже одразу, але довго не могла повірити у реальність цієї події: «Я просто не повірила своїм очам. Дивлюся на розповсюджувача, показую йому квиток і питаю «Це те, що я думаю?». А він його взяв, перевірив і відповідає «Таки да!». Я хвилин 10, мабуть, стояла у ступорі, бо в мене були виграші у 200, 500 гривень раніше, але 100 000?! Не вірила очам. Та й зараз ще досі знаходжуся під враженням».

Звичайно, виграшу Ольга дуже зраділа, адже через стан здоров’я останнім часом була змушена дуже багато грошей витрачати на придбання дорогих ліків та навіть брати позики, щоб вилікуватися. Тож у цьому виграші вбачає такий собі подарунок долі, завдяки якому тепер матиме змогу трохи стати на ноги.

«Мій чоловік інколи журив мене по-доброму щодо того, що я купую лотерейні квитки, - сміється Ольга. – Не розумів, що саме мене приваблює у них. А для мене це – справжня віддушина, завдяки якій я на короткий проміжок часу можу абстрагуватися від усіх проблем та просто отримати задоволення та надію, що ще не все втрачено, і що дива трапляються. Й ось, щось на кшталт цього трапилось і зі мною. Бачили б ви вираз обличчя чоловіка, коли я йому про виграш розповіла та показала виграшний квиточок…»

Відповідаючи на питання, щодо майбутніх планів на виграні гроші, переможниця відповіла без жодних вагань, що кошти використає на відновлення здоров’я, реабілітацію та вирішення нагальних фінансових питань. При цьому зупинятися на виграші 100 000 гривень не планує й продовжуватиме грати у електронні миттєві лотереї «Швидкограй». До речі, її улюбленими лотереями є «ЛАС-ВЕГАС» та «Володар гри».

Нагадаємо, що особлива ознака лотереї «Володар гри» - квиток одразу з трьома різними іграми, правила яких зазначаються одразу на ньому.

Ще більш привабливою цю лотерею робить той факт, що майже кожен другий  квиток - виграшний. А найбільший грошовий приз лотереї – 500 000 гривень.

Дізнатися більше інформації щодо правил гри, строків виплати виграшів тощо можна за допомогою офіційного сайту оператора державних лотерей «М.С.Л.» та безкоштовної гарячої лінії:  0 800 21 00 65.

Поділитись:
24 вересня 2019
Ми у Viber!