0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: успішно стартував новий конкурс «Фото-Забава»!

За гарною традицією, що склалася протягом 20 років, «Лото-Забава» продовжує дивувати гравців неймовірними оновленнями. Так, 22 вересня 2019 року під час розіграшу 1050-го тиражу, усіх прихильників очікувала дебютна поява нової рубрики та конкурсу під назвою «Фото-Забава», що має на меті подарувати гравцям ще більше шансів потрапити за лаштунки улюбленого бінго.

У рамках нової рубрики Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк урочисто презентували всім телеглядачам і гравцям студії свою нову колегу – чарівну Ольгу Гриневич, яка вестиме новостворену «Фото-Забава». Фото доробки перших п‘яти переможців конкурсу вже дебютували під час прямого ефіру, а герої світлин отримали запрошення у якості гостей на розіграш 1051-го тиражу «Лото-Забава», який відбудеться наступної неділі, 29 вересня.   

У конкурсі «Фото-Забава» можуть узяти участь абсолютно всі шанувальники «Фабрики мільйонерів»! Для цього гравцям потрібно розмістити свою фотографію з символікою «Лото-Забава» на своїй сторінці Facebook із хеш-тегом #ФотоЗабава та відмітити сторінку «Лото-Забава» у Facebook через @lotozabavamsl. Протягом тижня визначаться п’ять переможців, яких буде запрошено до студії «Лото-Забава» на наступний тираж у якості гостей  та фотографії, яких потраплять у прямий ефір.

Конкурс «Фото-Забава» відбувається у два етапи.

Етап 1. Відбір

Користувачі публікують свою фотографію з символікою Лото-Забава на своїй сторінці з хеш-тегом #ФотоЗабава у режимі «Доступно всім» і з відміткою сторінки «Лото-Забава» у Facebook через @lotozabavamsl. Збір запропонованих гравцями фотографій триває тиждень: з 10:00 попередньої середи до 10:00 поточної середи. Після цього за допомогою ресурсу random.org серед усіх учасників випадковим чином обираються 10 фотографій з яких генерується альбом на офіційній сторінці «Лото-Забава» у Facebook.

Етап 2. Визначення переможців

Користувачам Facebook пропонується голосувати «лайками» за кращі фотографії з поточного альбому. П'ять фотографій, які отримають більшу кількість уподобань, потрапляють на наступний ефір «Лото-Забава».

Ознайомитися з фотографіями перших переможців «Фото-Забава», а також дізнатись подробиці участі у конкурсі, можна на офіційній сторінці «Лото-Забава» у Facebook


Поділитись:
23 вересня 2019
Ми у Viber!