0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Студентка з Житомирщини здійснила свою мрію завдяки «Лото-Забава»

22 вересня 2019 року на прямий ефір «Лото-Забава» завітала нова почесна учасниця елітарного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - 23-річна студентка Ольга Антонюк, яка приїхала з м.Бердичів Житомирської області разом зі своєю подругою Оксаною. Зіркові ведучі «Фабрики мільйонерів» - Лариса Руснак і Анатолій Гнатюк урочисто вручили гостям символічний чек на 1 000 000 гривень і сертифікат «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», який надає право участі у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера».

Омріяну суму з шістьма нулями Ользі пощастило виграти 12 квітня 2019 року, під час розіграшу 1031-го тиражу «Лото-Забава». А цього виграшу могло б і не бути, якби не щасливий збіг обставин. Як зізналась новоспечена мільйонерка, любов до лотерей прищепили їй ще батьки, а доленосний білет «Лото-Забава» опинився в її руках абсолютно випадково - його подарував їй брат, коли та гостювала у нього в Києві. Коли ж подарунок виявився виграшним під час перевірки білета на офіційному сайті, у обох щасливчиків відібрало мову. Ольга й досі не може повірити у власну удачу. 

У рамках програми «Два дні з життя мільйонера» від оператора державних лотерей «М.С.Л.», що тривала протягом 21-22 вересня, Ольгу Антонюк та її подругу Оксану очікувала безліч розваг: участь у прямому ефірі телешоу, відвідування статусних столичних ресторанів, бранч з ведучими «Лото-Забава», проживання у готелі, збудованому за кошти від лотерей, майстер-клас з приготування капкейків від шеф-кондитера, білосніжний лімузин у якості особистого транспорту та професійна фотосесія, яка перетворила гостей на справжніх рок-зірок. Та головним бажанням переможниці, яке допомогла здійснити «Лото-Забава», став стрибок з парашутом. Ольга мріяла про цей екстремальний вчинок дуже давно і була неймовірно рада, що нарешті бажання зможе стати дійсністю. А далі: літак з інструктором, детальний інструктаж, контроль самопочуття та за кілька хвилин переможниця вже у небі. Звичайно, емоції після приземлення просто переповнювали Ольгу: «Дякую «Лото-Забава» за це!».

План на виграш в Ольги теж готовий: обов‘язково поділитись мільйоном з братом. «Буде логічно, якщо мільйон буде розподілений між тими людьми, які мають до нього відношення, правильно? Тому реалізуємо маленькі плани сім`ї Вельмик! – коментує своє рішення Ольга, і з посмішкою додає. - І собі щось не забуду придбати, у якісь теплі краї полечу. Туди, де не так холодно».

Зупинятись на досягнутому новоспечена учасниця «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» не збирається. Ольга переконана, що після виграшу буде грати ще активніше, щоб одного разу вполювати й джекпот розміром у 3 000 000 гривень. А всім тим, хто бажає виграти, але досі пані Фортуна не була прихильною до них, радить не здаватися та продовжувати грати, адже тоді удача неодмінно постукає до їх дверей і мрії здійсняться. 

До речі, того ж дня, коли Ольга Антонюк отримала чек на свій виграш, в Україні народився новий, 342-й мільйонер «Лото-Забава».


Поділитись:
23 вересня 2019
Ми у Viber!