0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Домогосподарка з Умані вкладає гроші у свій бізнес після виграшу 1 млн

Де знайти кошти, аби розширити свій бізнес і зробити ремонт у заміському будинку? Відповідь знає учасниця «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» Ірина Здіорук, яка виграла 1 мільйон гривень у 977-му тиражі «Лото-Забава» від 29 квітня 2018 року. Нещодавно переможниця української «Фабрики мільйонерів» запросила до себе у гості журналістів і розповіла про те, які зміни відбулись у житті родини після того, як лотерейна фортуна зробила їй доленосний подарунок.

Як справжня шанувальниця «Лото-Забава», кожен свій недільний ранок Ірина Іллінічна впродовж десяти років розпочинає з телерозіграшу улюбленої лотереї. Того пам'ятного дня, 29 квітня, вона так само дивилась пряму трансляцію. Зрозумівши, що саме її білет виявився виграшним, вона не стримала своїх емоцій. Її чоловік, який був тоді вдома, не повірив радісним вигукам дружини, хоча протягом усього цього часу підтримував улюблене хобі Ірини та навіть купував на кожен тираж для неї білети.А ось на 977-ий тираж пані Ірина купила білети самостійно. Безумовно, цікавим є і той факт, що вона зірвала 1 000 000 за тиждень до свого ювілею.

Для участі у програмі «Два дні з життя мільйонера» пані Ірина, на запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.», приїхала до Києва разом зі своєю донькою Ольгою. Вони і досі згадують той хвилюючий момент, коли їх запросили до білосніжного лімузину. Саме так і розпочався їх столичний уїк-енд у стилі luxury. А далі були і відомі київські ресторані, і SPA-салон, і готель з приголомшливою панорамою, і професійна фотосесія, і прямий ефір, і бранч з ведучими, і подарунок від Анатолія Гнатюка у вигляді його автобіографічної книги з автографом. Особливо запам’ятались ексклюзивна екскурсія містом з відвідуванням квіткової виставки «Світ Велетнів», а також мільйонерська розвага – гра в гольф на зеленому майданчику елітного столичного Гольф центру.

Зараз пані Ірина зізнається, що життя після виграшу суттєво змінилося, а мрії стали реальністю. Найголовніше - придбали новенький трактор - незамінну машину в господарстві. Працювати у городі стало набагато легше, адже вони, як фермери, багато часу приділяють обробці землі. Також родині вдалось легкову машину змінити на більш зручний позашляховик. Окрім купівлі автівки, сім'я здійснила ще одне своє бажання: зробила ремонт у своєму заміському будинку під Уманню, куди і переїхала.  А також навели лад на присадибній ділянці.

Ірина Іллінічна впевнена: наступного разу приїде до столиці ще й за джекпотом у 3 мільйони гривень. Адже полишати улюблене лотерейне дозвілля не планує та продовжує грати далі.

Поділитись:
19 вересня 2019
Ми у Viber!