0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» уперше приймав ELIG у Києві

12-13 вересня 2019 року оператор державних лотерей «М.С.Л.» уперше приймав на території столиці нашої країни робочу групу з питань інновацій (ELIG) Європейської асоціації лотерей і ТОТО (EL), що об’єднує понад 70 лотерейних операторів з 40 країн. Мета ELIG - обмін успішним досвідом різних представників лотерейних операторів по всій Європі для того, щоб залишатися готовими до нових викликів лотерейного ринку та надавати шанувальникам лотерей продукти, які відповідатимуть найсучаснішим стандартам. Одним із членів робочої групи є й оператор державних лотерей «М.С.Л.».

Про це зазначає один із запрошених на зустріч гостей – виконавчий директор робочої групи з інновацій Європейської асоціації лотерей і ТОТО Метт Годфрі: «Місія нашої робочої групи - допомогти лотерейним операторам залишатися готовими до викликів інновацій. Коли ми збираємось разом, ми ділимося своїми здобутками та навчаємося досвіду інших компаній. ELIG складається з 15-16 лотерейних операторів, й «М.С.Л.» - один з них. Нам дуже цікавий досвід українських колег, адже ми зараз пильно придивляємося до одного з їх продуктів, який колись плануємо запустити й на території Великобританії».

Географічно члени ELIG представлені Великобританією, Ізраїлем, Італією, Австрією, Німеччиною, Бельгією, Польщею, Іспанією, Голландією, Фінляндією, Францією, Україною тощо.

Присутність компанії «М.С.Л.» у робочій групі з питань інновацій – не випадкове явище, адже вперше в історії лотерейного ринку України, лотереї саме цього оператора потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого EL, призначеного для просування і визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи за останні два роки.

Серед 33 учасників, які приймали участь у конкурсі, компанія «М.С.Л.» посіла восьме місце, а результати конкурсу було оголошено 7 червня під час проведення дев'ятого Конгресу EL (2017 EL Congress), який пройшов у Кракові (Польща).

Продуктом, який забезпечив українському оператору місце в ТОП-10 лотерей Європи, стали електронні миттєві лотереї (ЕМЛ). Цей вид лотерей був вперше розроблений та запущений в Україні компанією «М.С.Л.». Саме про них робив окрему доповідь на зустрічі директор з маркетингу оператора державних лотерей «М.С.Л.» Павло Вайсеро: «Для нас приймати ELIG на території України – велика честь та радість. Такого раніше ще не було і нам приємно бути своєрідним флагманом ще й у цьому. Під час нашої зустрічі колеги задавали мені дуже багато питань про переваги, які дають лотереї «Швидкограй» лотерейним операторам. Якщо бути відвертим, я навіть не очікував, що питань буде так багато, але ми з радістю ділилися інформацією, адже розуміємо, що для наших колег надзвичайно важливі питання захисту інформації, неможливості підробки – і все це може гарантувати їм наша розробка, яка вже зарекомендувала себе на українському ринку».

Як зазначає старший радник з питань політики в Європейській асоціації лотерей і ТОТО Елвіз Анджеліні, «М.С.Л.» є важливим членом робочої групи, який вміло використовує всі переваги від результатів роботи ELIG та EL у цілому: «Що стосовно «М.С.Л.», то вони є дуже гарним прикладом того, як варто правильно використовувати переваги нашої організації з тієї точки зору, що ми представляємо багато різних компаній і наша організація — це наче міст, за допомогою якого, можна дізнатися напрям розвитку європейських стандартів та трендів. А вже за допомогою цього можна залишатися на вершині ринку, і «М.С.Л.» це робить».

Слід зазначити, що «М.С.Л.» - єдиний лотерейний оператор України, який представлений у цій робочій групі. Але окрім цього ще один представник «М.С.Л.» - віце-президент компанії Євген Власенко -  також входить до складу виконкому EL.

Елвіз Анджеліні: «Виконком EL - найвищий управлінський орган асоціації. Це рівень, на якому приймаються рішення стосовно стратегії розвитку політики організації, які будуть впливати на всіх членів асоціації».

 До виконкому кандидати обираються не за квотами або територіальним принципом, а  за рівнем довіри до кандидатів, тож це демонструє високу оцінку репутації компанії «М.С.Л.» на європейському ринку лотерей та міжнародній арені.

На завершення зустрічі Павло Вайсеро влаштував європейським колегам невеличку прогулянку Майданом Незалежності, познайомивши їх з подіями, які відбувалися там за часів Революції гідності, за що представники ELIG виразили окрему подяку.

Поділитись:
18 вересня 2019
Ми у Viber!