0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Чоловічі розваги мільйонерів «Лото-Забава» з Вінниччини у столиці

7-8 вересня 2019 року за заповітним чеком переможця державної лотереї «Лото-Забава» на 1 000 000 гривень до Києва з Вінниччини завітав Михайло Михалєв разом зі своїм сином Володимиром. Колишній будівельник, а нині пенсіонер та охоронник у дитсадку, приміряв на себе звання почесного учасника «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». До своєї перемоги Михайло Михайлович йшов 15 років і навіть розробив власну схему гри. По-перше, завжди купує по два білети на тираж: один у вівторок, другий – у четвер; по-друге, ніколи не закреслює кульки у білеті, а з цією метою переписує всі числа з придбаного білету до спеціального зошиту, де і закреслює числа під час перевірки результатів розіграшів. Віра у перемогу та розроблена тактика нарешті дали свої результати, і Михайло Михайлович став одним з численних мільйонерів «Лото-Забава». Коли переможець дізнався про виграш, а трапилась ця щаслива подія 2 червня 2019 року у 1034-у тиражі «Лото-Забава», то відразу розповів дружині та синові. Володимир не повірив батьку та запропонував ще раз перевірити щасливий білет на офіційному сайті «М.С.Л.», і лише після цього чоловіки остаточно усвідомили цей радісний факт. 

Після неймовірної перемоги батька Володимир переконаний, що успіх може прийти до кожного: «Найголовніший секрет у тому, що треба купити білет і почати грати в цю лотерею. Тоді тобі має повезти. Батькові ж повезло, він звичайна людина. Має повезти й іншим!»

У рамках подарункової програми «Два дні з життя мільйонера» від оператора державних лотерей «М.С.Л.», яку отримали Михайло Михайлович і Володимир, гостей очікував захопливий вир розваг для справжніх джентльменів, який стартував одразу на залізничному вокзалі столиці, де їх зустрів білосніжний лімузин. Батька та сина очікувала професійна фотосесія, статусні ресторани, апартаменти у готелі у центрі столиці, бранч з улюбленими ведучими «Лото-Забава». Серед особливих забаганок новоспеченого учасника «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» опинився майстер-клас з гри у більярд, який проходив під пильним наглядом багаторазового чемпіона Києва, переможця міжнародних і всеукраїнських змагань Сергія Коломійця. На згадку про своє навчання пан Михайло отримав сертифікат від свого титулованого тренера. Окрім того, гості також побажали відвідати столичний музей братів Кличків. Там чоловіки переглянули ексклюзивний документальний фільм про легендарних боксерів, приміряли чемпіонські рукавички, опинилися на імпровізованому рингу та навіть змогли трохи побоксувати. 

Виграні кошти Михайло Михайлович збирається розділити з дітьми та онуками. Але й про себе теж не забуває. «Мені треба докінчити ремонт удома», - посміхається переможець і додає, що й від довгоочікуваної відпустки разом з дружиною теж відмовлятись не буде. Наступна вершина, яку планує підкорити пан Михайло – джекпот «Лото-Забава» розміром у 3 000 000 гривень. Тож ритуал з придбанням двох білетів на тиждень відкладати не збирається.

Михайло Михалєв став одним із 28 мільйонерів цього року, а за весь час існування цієї лотереї, мільйонерами та мультимільйонерами стали вже 340 українців.


Поділитись:
10 вересня 2019
Ми у Viber!