0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як змінилося життя родини, яка тричі вигравала у «Лото-Забава»

Майже півтора роки минуло з того щасливого дня, коли пенсіонер з Черкаської області Олександр Древаль виграв 1 мільйон гривень у «Лото-Забава» у тиражі №975 від 15 квітня 2018-го року. І з того моменту у житті мешканця села Старий Коврай розпочалась феєрія по-справжньому дивовижних подій. Про свої неймовірні лотерейні пригоди та зміни у житті автор найгучнішої минулорічної сенсації української «Фабрики мільйонерів» нещодавно із задоволенням розповів журналістам.

Олександр і досі пригадує, що до останнього не вірив у те, що став 288-м мільйонером «Лото-Забава». Він - гравець не тільки з величезним стажем у 18 років, але й з великими амбіціями. Каже, інколи купує понад 10 лотерейних білетів на тираж. І така стратегія приносила свої дивіденди, адже кілька разів йому вдавалося потрапити до студії улюбленої лотереї у якості основного гравця. Зі слів Олександра Миколайовича, у той день, коли ведучі оголосили про зрив мільйону гривень у Черкаській області, він знаходився перед екраном телевізора разом зі своєю сестрою, традиційно пильнуючи за розіграшем: «Я записував номери та перевіряв білети. Коли гра закінчилася, Анатолій Гнатюк сказав, що виграли мільйон, і нашу область назвав. А ще я запам'ятав останню цифру номера виграшного білета - 5. Такий білет у мене був, я став перевіряти: одна лінія, друга, третя. Не повірив сам собі, дав сестрі перевірити. Один раз, другий - все сходиться. Тут у нас обох кров'яний тиск як скакнув, довелося таблетки ковтати».

А невдовзі він завітав до Києва, щоб узяти учаcть у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». У рамках ексклюзивної програми оператор державних лотерей влаштував Олександру та його донці Вірі приватну екскурсію Києво-Печерською Лаврою, відвідання SPA-салону, бранч з улюбленими ведучими, участь у прямому ефірі лотереї та поїздку до славнозвісного Межигір’я з відвідуванням «Хонки», музею ретро-автомобілів та інших угідь, якими володів екс президент-утікач. Олександр каже, що особливо їм запам'яталася професійна фотосесія.

Улюбленець долі не полишав улюблене хобі навіть після виграшу. Уже у вересні 2018 року цей учасник «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» виграв у «Лото-Забава» ще 100 000 гривень, уже в якості основного гравця у студії лотереї. А вже через два тижні, під час 1000-го тиражу «Лото-Забава», участь у прямому ефірі взяли одночасно і Олександр, і його дочка Віра. Цього разу вже Вірі посміхнулася удача - вона теж виграла 100 тисяч гривень прямо у студії. Як зізналася сама переможниця, грати в «Лото-Забава» почала після карколомного виграшу батька: «Те, що я виграла - це заслуга мого батька. Він подарував мені білети та я поїхала, щоб виграти ще 100 тисяч».

На виграні у «Лото-Забава» гроші Олександр розпочав робити вдома генеральний ремонт, провів Інтернет, поставив супутникову антену, придбав плазмовий телевізор, комп'ютер, два холодильника, два велосипеда, газонокосарку, встановив у будинку нові вікна, двері, кришу на веранді перекрив тощо. А головне - в нього з’явилась можливість фінансово підтримувати свою доньку та сестру, оскільки останній потрібні дорогі препарати для лікування, які раніше пан Древаль не міг собі дозволити.

Після виграшу одного мільйона гривень справжній шанувальник «Лото-Забава» не збирається зупинятися на досягнутому та буде продовжувати купувати лотерейні білети, щоб колись в майбутньому виграти ще й джекпот розміром у 3 мільйона гривень.


Поділитись:
3 вересня 2019
Ми у Viber!