0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Зустрічайте оновлену лотерею «Швидкі 7» від «Швидкограй»!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий повідомити про старт продажу оновленої електронної миттєвої лотереї «Швидкі 7» чималої родини «Швидкограй». Ця неординарна лотерея отримала оновлену візуальну складову, яка досить влучно віддзеркалює настрій українців, адже наразі у самому розпалі оксамитовий сезон. Лічені тижні відділяють шанувальників помірно теплої погоди та комфортного відпочинку від пронизливої прохолоди, яка майоріє за горизонтом. Тож лотерея «Швидкі 7» своїм оновленим візуальним стилем сигналізує гравцям не проґавити можливість насолодитися відпочинком і чималими грошовими призами. Найбільший з них сягає незвичних 77 777 гривень. При цьому вартість одного квитка всього 10 гривень.

Звертаємо увагу, що правила гри залишаються незмінними та є максимально зрозумілими як для новачків у світі електронних миттєвих лотерей родини «Швидкограй», так і для більш досвідчених шанувальників цього виду дозвілля. Правила гри у «Швидкі 7» дуже прості: на квитку розміщено ігрове поле розміром 7х7 комірок. Кожна комірка ігрового поля має свої координати (літеру та цифру). У деяких комірках розташовані символи «7». Усього їх на квитку 10. Нижче під ігровим полем розміщені «Ваші координати». Щоб дізнатися, чи виграшний квиток, гравцеві необхідно перевірити, чи знаходяться символи «7» у комірках за «Вашими координатами». Суми виграшів залежать від кількості таких збігів і вказані в «Умовах виграшу». Для того, щоб виграти головний приз лотереї, гравцеві необхідно знайти у своєму квитку 10 збігів.

Нагадаємо, що зіграти в електронну миттєву лотерею «Швидкі 7» можна на всіх точках розповсюдження оператора державних лотерей «М.С.Л.». Більш детальну інформацію щодо правил гри та виплати виграшів можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» або зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65. Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.


Поділитись:
2 вересня 2019
Ми у Viber!