0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» профінансував спортивні збори для своїх підопічних з КДЮСШ №15

У період з 10 по 21 серпня 2019 року у місті Мукачево Закарпатської області відбулися загальні навчально-тренувальні збори, у яких взяла участь дитяча футбольна команда (2007 р.н.) Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №15 (Київ). За цей час юні футболісти пройшли інтенсивну підготовку до нового спортивного сезону та змагань, які розпочнуться вже у вересні. Участь молодих спортсменів у зборах стала можлива у тому числі завдяки фінансовій допомозі титульного спонсора футбольної команди - державній спортивній лотереї ТОТО «Спортліга» оператора державних лотерей «М.С.Л.».

За словами заслуженого тренера України – Олександра Пасеки, участь його підопічних у подібних тренувальних заходах – невід’ємна частина для досягнення результатів у майбутній професійній кар’єрі спортсменів: «У розпорядженні хлопців були 2 відмінних футбольних поля, їм були надані прекрасні умови для проведення тренувань, різноманітних оздоровчих та розважальних заходів. Фінансово поїздка була організована спільними зусиллями батьків і нашого титульного спонсора, який також забезпечив хлопцям сучасну спортивну форму та інвентар. Одразу хочу зазначити, що у наших планах - поїздка на міжнародні змагання, яка також фінансово підтримується лотереєю «Спортліга». Минулого року мої хлопці вибороли срібло у Нідерландах на міжнародному турнірі Slagharen Easter Cup, який відбувся 29-31.03.2018. Але цього могло б і не бути: не було б срібла, не було б подорожі та того незамінного досвіду для хлопців, якби не фінансова підтримка нашого титульного спонсора».

На церемонії передачі нових комплектів екіпірування команді футбольних талантів від державної спортивної лотереї ТОТО «Спортліга», представник титульного спонсора - спеціаліст зі зв’язків з громадськістю та пресою оператора державних лотерей «М.С.Л.» Ігор Садовий - зазначив, що спорт і лотереї історично дуже пов’язані. Підтримка спорту - один із багатьох напрямків, які фінансово підтримуються саме цим видом дозвілля у більшості розвинених країнах світу.

«Так склалося, що сфери культури, спорту, охорони здоров’я постійно страждають від недофінансування. Загальносвітовою практикою є залучення коштів, отриманих від продажу лотерей, для їх підтримки. «М.С.Л.» уже протягом 50 років успішно впроваджує в Україні найкращі міжнародні лотерейні практики з реалізації КСВ-програм. Дитяча футбольна команда Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №15, що у Києві – один із таких прикладів, адже ми розуміємо,  що спортивне майбутнє нашої держави залежить виключно від того, як розвивається дитячий спорт сьогодні. Хлопці демонструють прекрасні результати, у тому числі  на міжнародних змаганнях.  Ми з нетерпінням очікуємо на нові досягнення».

Поділитись:
29 серпня 2019
Ми у Viber!