0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«ГРАН-ПРІ»: У Львові виграно 50 000 гривень

22 серпня 2019 року стало відомо про виграш грошового призу розміром 50 000 гривень у електронній миттєвій лотереї родини «Швидкограй» під назвою «ГРАН-ПРІ». Щаслива подія трапилась у місті Львів на фірмовому столі «М.С.Л.», який розташований у супермаркеті «Арсен» за адресою: вул. Княгині Ольги, 120. Вартість виграшного квитка обійшлась лотерейному переможцеві всього у 20 гривень.

Наразі відомо, що власник грошового призу у півсотні тисяч гривень уже оформив свій виграш і поділився своєю історією з представниками оператора державних лотерей «М.С.Л.». Виявилося, що зірвати 50 000 гривень у лотереї «ГРАН-ПРІ» пощастило пані Марії, яка виграла гроші при досить цікавих обставинах. Справа у тому, що у минулому вона була затятим лотерейним гравцем і полюбляла грати у «Лото-Забава», але вдавалося виграти не більше 10 гривень. З якогось моменту Марія прийшла до думки, що удача її покинула, тож грати перестала зовсім. За її словами, виграшу у «ГРАН-ПРІ» могло б і не бути, якби не брат.

«Я вже досить давно перестала грати у лотереї та не купувала лотерейні квиточки, на відміну від мого брата, який це діло дуже полюбляє. Того разу, 22 серпня, ми з ним удвох зайшли до супермаркету, і там була ваша точка «М.С.Л.». Брат пішов придбати якусь лотерейку, а я склала йому компанію. Саме він порадив мені тоді взяти «ГРАН-ПРІ», і вже у першому квитку я побачила, що виграла 50 000», - пригадує пані Марія.

Вона зазначає, що того дня не мала жодних передчуттів, що могли б сигналізувати, що саме 22 серпня їй слід було випробувати свою удачу. Тому, пам’ятаючи чималу передісторію попередніх ігор у лотереї, переможниця довго не могла усвідомити факт виграшу.

«Ви можете уявити, наскільки шокована я була? Після всіх тих років гри, коли я вигравала якісь мінімальні призи, після того, як я вже повністю покинула лотереї… І тут мій брат спонтанно пропонує зіграти, і я виграю великий приз! Це просто словами не передати. Була дуже приємно здивована. Дійсно, ніколи не знаєш, що з тобою станеться наступної миті… Це я вже зараз даю пораду іншим гравцям, маючи власний досвід такого незвичайного виграшу. Отож, ніколи не знаєш, де тобі посміхнеться удача. Саме тому необхідно інколи, навіть якщо скептично відносишся до лотерей, купувати хоча б один квиток. Можливо, комусь ще так само пощастить, як і мені. Принаймні я на це дуже сподіваюсь. Неможливо виграти у лотерею, не придбавши жодного квитка», - розповіла переможниця.

Як використати свій виграш, пані Марія ще не знає, але у планах є придбати щось для власного дому.

Нагадаємо, що зіграти в електронну миттєву лотерею «ГРАН-ПРІ» від «Швидкограй» можна на всіх точках продажів оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Більш детальну інформацію щодо правил гри та виплати виграшів можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.», або зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Поділитись:
29 серпня 2019
Ми у Viber!