0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як мільйонери «Лото-Забава» з Одеси святкували День Незалежності

25 серпня 2019 року ведучі державної лотереї «Лото-Забава» - Лариса Руснак і Анатолій Гнатюк урочисто вітали нову почесну учасницю «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Діану Цуркан з Одещини, яка завітала до Києва разом зі своїм чоловіком Андрієм. Омріяну суму з шістьма нулями Діані пощастило виграти 7 квітня 2019 року, під час розіграшу 1026-го тиражу «Лото-Забава», завдяки білету, придбаному онлайн. Лотерейним хобі переможниця захоплюється вже близько півроку, проте за весь цей час ні разу не зізналась чоловікові, що грає, аж доки не трапився омріяний момент, і жінка не дізналась, що виграла заповітну суму з шістьма нулями. «Вона мені зателефонувала та сказала: я виграла! - Розповідає чоловік переможниці Андрій Цуркан. - Спочатку не повірив! Але пізніше звернулись на гарячу лінію, де нам і підтвердили, що ми виграли».

Разом із сертифікатом «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» Діана Цуркан отримала у подарунок від оператора державних лотерей «М.С.Л.» ексклюзивну програму – «Два дні з життя мільйонера», яка включає безліч розваг, серед яких: участь у прямому ефірі телешоу, відвідування статусних столичних ресторанів, бранч з ведучими «Лото-Забава», проживання у готелі, збудованому за кошти від лотерей, і білосніжний лімузин у якості особистого транспорту. У рамках цієї програми подружжя Цуркан також побажало відвідати «Межигір‘я» і політати над столицею на літаку. Повітряна мандрівка стала справжньою незабутньою пригодою для пари, адже вони вперше в житті опинились на борту літака, але давно мріяли про політ, екстрим і адреналін. Хвилювання під час польоту було неймовірним і подружжя весь час трималось за руки, але і Діана, і Андрій були безмежно раді, що змогли перебороти свої страхи та зробити цей сміливий вчинок. «Емоції зашкалюють! Супер! Я всі молитви в повітрі прочитала, які знала. Але ми задоволені! Я це зробила!», - поділилась своїми враженнями Діана Цуркан, після того, як опинилась на твердій землі.

У майбутньому виграні гроші новоспечена учасниця «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» планує витратити на придбання власного будинку. Діана переконана, що виграш – це доля, яка одного разу обов‘язково стане дійсністю для тих, хто грає: «Потрібно сподіватись і вірити – мрії здійснюються! Потрібно грати та купувати білетики».   

25 серпня здійснилась ще чиясь мрія, адже у тому тиражі, коли Діана отримала омріяний чек і подарункову програму, в Україні з'явився новий, вже 340-й, мільйонер «Лото-Забава» і 28-ий у 2019 році. 


Поділитись:
27 серпня 2019
Ми у Viber!