0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Морський бій»: на Харківщині виграно 100 000 гривень!

19 серпня 2019 року у м. Лозова (Харківська область) було виграно 100 000 гривень у електронній миттєвій лотереї (ЕМЛ) «Морський бій», що належить до великої родини «Швидкограй». Гравець придбав щасливий квиток серії 13 вартістю 10 гривень у «ЛОТО маркеті», розташованому на ринку «Янтарь».

Улюбленцем фортуни з Харківщини став гравець на ім‘я Олександр уже з чималим лотерейним стажем, який з радістю поділився своєю історією перемоги. А все почалось з того, що пан Олександр вирішив зробити невеличку паузу у своєму хобі та трохи відпочити від азарту, і майже півроку взагалі не купував квитків. Знаменна подія трапилась саме тоді, коли переможець ЕМЛ «Морський бій» зібрався відпочити за містом. Дорогою до села інтуїція раптом підказала йому випробувати свою удачу.Пан Олександр вирішив придбати білет «Лото-Забава», а також 5 квитків ЕМЛ «Морський бій», один з яких і виявився фартовим. Виграш у 100 000 гривень став першим великим призом пана Олександра. Досі йому вдавалось вигравати лише до 500 гривень. Свою перемогу гравець пов‘язує з божою поміччю, а от на що витратить гроші, поки не вирішив, хоча у планах є відновлення гаража. Сподіваємось, що плани пана Олександра обов‘язково здійсняться!

Правила гри у ЕМЛ «Морський бій» досить прості та зрозумілі. На кожному лотерейному квитку розміщено загальне ігрове поле розміром 10х10. Кожна комірка ігрового поля має свої унікальні координати. Для позначення координат використовуються літери латинського алфавіту: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J та числа від 1 до 10 включно. Щоб визначити, чи є квиток виграшним, необхідно з’ясувати, чи знаходиться ігровий символ-корабель у тих координатах, які вказані в «Умовах виграшу». Якщо є – вітаємо, ви здолали ворога й виграли за це грошовий приз, що зазначається поруч із координатами влучного пострілу в «Умовах виграшу».Нагадаємо, що у ЕМЛ «Морський бій» на гравців очікують чимало грошових призів від 10 гривень до 100 000!


Поділитись:
23 серпня 2019
Ми у Viber!