0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«МСЛ Drive for Life Fest»: яскраві враження на цілий рік!

Протягом 17-19 серпня у місті Коломия, що на Івано-Франківщині, відбувся «МСЛ Drive for Life Fest» - унікальний для України та Європи екстремальний фестиваль автомобільного, мотоциклетного, парашутного спорту, малої авіації, повітряних куль та якісної музики. Цьогоріч фестиваль відбувся вже всьоме, але вперше його  генеральним спонсором став оператор державних лотерей - «М.С.Л.»

Ця спортивно-культурна подія поєднала екстремальні види дозвілля, до якого увійшли етап Чемпіонату світу з автозвуку, Кубок України з парашутного спорту, Чемпіонат України з автослалому, стрибки з парашутом, виставка раритетних і спортивних автомобілів і мотоциклів, а родзинкою екстрим-івенту став «Відкритий чемпіонат України з боїв автомобілів».

Організатори фесту зазначають, що успішні соціально-важливі проекти стали одним з головних критеріїв при виборі спонсора. Саме тому пишаються тим, що ним стала компанія «М.С.Л.», адже вона має багатий досвід реалізації масштабних КСВ-програм, у тому числі – спортивних і культурних.

Головний організатор «МСЛ Drive for Life Fest» Михайло Вовк підкреслив: «Ми знаємо, що «М.С.Л.» завжди підтримує різноманітні соціальні та культурні проекти, у тому числі й фестивалі. Нам хотілося попрацювати разом з таким великим партнером. Ми думаємо, що будь-який бізнес, який здійснює свідому соціально-справедливу функцію, є важливим. І ми пишаємося тим, що потоваришували з «М.С.Л.» та тим, що ми зробили невеличкий ребрендинг і тепер називаємося «МСЛ Drive for Life Fest».

Для оператора державних лотерей «М.С.Л.» участь у подібному заході стала прекрасною нагодою вчергове продемонструвати громадськості напрями спрямовування частини коштів, які залучаються завдяки грі у лотереї. По суті, фінансування фестивалю стало можливим завдяки кожному гравцеві, який купував продукцію найбільшого лотерейного оператора України – «М.С.Л.».

«Нам було дуже цікаво дивитися на реакцію людей, які приходили на фестиваль і раніше жодного разу не грали у лотереї. Більше того, вони навіть і не здогадувалися, що лотереї мають якусь соціальну складову. Приємно було на конкретному прикладі демонструвати громадськості, на що саме використовуються кошти від такого виду діяльності. І така практика діє не тільки на території України, але по всьому світу, адже лотереї як явище з’явилися саме для того, що фінансово підтримувати ті сфери діяльності, на які у держави, зазвичай, не вистачає коштів: культуру, спорт, здоров’я тощо», - зазначив PR-manager «М.С.Л.» Ігор Садовий.

Протягом усіх трьох днів щовечора для чималого натовпу відвідувачів різного віку на великій сцені виступали популярні музичні гурти. Серед них «ТНМК», ONUKA, «Тартак», «Антитіла», «Фіолет», «Медовий Полин»,  JerryHeil, Draft тощо.

Цього року на всіх повнолітніх відвідувачів фестивалю, окрім звичної розважально-екстремальної програми, очікували розіграші приємних призів від генерального спонсора фестивалю, серед яких найціннішими були сертифікати на польоти на літаку, стрибки з парашутом та польоти на повітряній кулі. Використати свої виграшні сертифікати переможці могли одразу ж на фестивалі МСЛ Drive for Life Fest, що вони з радістю й робили.

Однією з переможниць стала й пані Тетяна – вчителька з Коломиї, яка завдяки розіграшу виграла сертифікат на політ на спортивному літаку. Своїх емоцій жінка не приховувала, адже раніше у реальність виграшу у лотерею не вірила.

«Я сьогодні виграла політ на літаку. При чому, ніколи нічого не вигравала! Завжди вважала лотереї лохотроном, а тут я була просто ошарашена виграшем. Ну, я, звичайно, щаслива – адже це така несподіванка! Cертифікат подарую своєму синові», - поділилася враженнями переможниця.

Організатори фестивалю зазначають, що загальна кількість відвідувачів сягає близько 20 000 людей. Це і місцеві жителі, і гості, які приїжджають з найближчих міст та навіть іноземні туристи та любителі екстриму. Вже зараз відомо, що наступний фест відбудеться у 2020 році.

Поділитись:
22 серпня 2019
Ми у Viber!