0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Відтепер потрапити до студії «Лото-Забава» швидше із «Азарт від МСЛ»!

Один із надійних і багаторічних партнерів оператора державних лотерей «М.С.Л.» - редакція газети «Азарт від МСЛ», оголошує про старт нового конкурсу під назвою «Азартний гравець», учасники якого отримають унікальний шанс потрапити до студії «Лото-Забава» за допомогою своїх невиграшних білетів і стати одним із резервних гравців.  

Правила участі у конкурсі досить прості. Щоб стати учасником першого відбору щасливчиків на відвідини 1047-го тиражу «Лото-Забава», що відбудеться 1 вересня 2019 року, учасник повинен мати у наявності білети 1045-го тиражу, які не принесли йому жодних виграшів, а також свіжий номер газети «Азарт від МСЛ» №34, в якому опублікований купон конкурсу «Азартний гравець». Купон містить 10 чисел з ігрового діапазону «Лото-Забава» від 1 до 75 (числа згенеровані за допомогою комп'ютера випадковим чином). Потрібно співставити числа з купону із числами у невиграшних білетах «Лото-Забава». Якщо хоча б в одному білеті, в одному ігровому полі або в усіх трьох полях знайдуться 5 або більше чисел з купона - гравець отримує право взяти участь у конкурсі «Азартний гравець» і змагатись за шанс поїхати на телестудію.

Якщо білет відповідає умовам конкурсу, потрібно надіслати SMS-повідомлення на короткий номер 7202. Повідомлення про бажання взяти участь у конкурсі «Азартний гравець» має містити одну літеру та чотири цифри та виглядати таким чином: А2019.  Кількість реєстрацій від одного гравця та з одного номера телефону не обмежена.

Протягом тижня, починаючи з 19 серпня до 9:45 неділі 25 серпня, редакція газети «Азарт від МСЛ» акумулюватиме всі надіслані SMS-повідомлення гравців, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, а в неділю переможця буде визначено за допомогою комп‘ютера, що обере щасливчика випадковим чином. Переможець конкурсу «Азартний гравець» отримає запрошення до студії «Лото-Забава» і право бути резервним гравцем, і під час візиту обов‘язково має продемонструвати наявність білета «Лото-Забава», що відповідає умовам конкурсу, і купон з газети «Азарт від МСЛ» №34. Не згайте шанс отримати запрошення на зйомки улюбленої лотереї бінго завдяки невиграшним білетам «Лото-Забава»! 


Поділитись:
20 серпня 2019
Ми у Viber!