0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Королівська велич»: щасливчик з Маріуполя оформив свій виграш у 50 000

17 липня 2019 року стало відомо про виграш чималого грошового призу електронної миттєвої лотереї «Королівська велич» родини «Швидкограй» розміром 50 000 гривень. Власником виграшного лотерейного квитка став гравець, який у той день завітав до фірмового столу «М.С.Л.», що у місті Маріуполь на проспекті Металургів, 112. Квиток обійшовся йому у 50 гривень.

Хоч новина про виграш відлунала досить давно, проте оформити свій виграш переможець вирішив тільки нещодавно. Після цього він з радістю поділився своєю історією та планами на майбутнє.

Щасливим власником виграшного лотерейного квитка виявився пан Армен з Маріуполя – справжній лотерейний ветеран. З його слів, грати у лотереї він почав років 10 тому, і досі це заняття йому не набридло, навіть навпаки. За його плечима досвід гри абсолютно у всі лотереї «М.С.Л.», проте найулюбленішими для нього лишилися саме електронні миттєві лотереї «Швидкограй». Відповідаючи на питання: «Чим саме вони вам так полюбилися?», гравець сказав, що йому просто не подобається чекати на черговий розіграш лотереї протягом декількох днів чи навіть тижня, а хоче дізнаватися про виграш у той же день, коли був придбаний квиток.

Такий вибір зумовлений ще й тим, що для пана Армена гра у миттєві лотереї «М.С.Л.» – це такий собі еквівалент побутового антистресу, до якого він вдається декілька разів на тиждень. При цьому він грає трошки, але регулярно, щоразу купуючи не більше 5 різноманітних лотерейних квитків.

Згадуючи свої враження, коли зрозумів, що зірвав півсотні тисяч гривень, зізнається, що був спокійним та зосередженим. Факт виграшу сприйняв як належне і майже одразу сам для себе вирішив – гроші витратить на навчання свого молодшого сина.

Грати в електронну миттєву лотерею «Королівська велич» та взагалі у лотереї родини «Швидкограй» Армен збирається й надалі. При цьому головним мотивом для нього є насолода від самого процесу гри і почуття спокою та релаксу.

Нагадаємо, що електронна миттєва лотерея «Королівська велич» з’явилася якраз напередодні Дня народження лотерей в Європі. Зіграти у цю лотерею та виграти купу грошових призів, найбільший з яких – 500 000 гривень, можна на всіх точках продажів власної мережі «М.С.Л.» («ЛОТО маркети», фірмові кіоски, фірмові столи, фірмові острівки тощо).


Поділитись:
12 серпня 2019
Ми у Viber!