0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: у Києві виграно 200 000 гривень

11 серпня за результатами проведення тиражу №1044 всеукраїнської державної лотереї «Лото-Забава» був зірваний один з головних призів конкурсу «Велика гра» розміром 200 000 гривень.  Переможцем став гравець, який 9 серпня придбав білет № 0242988 на точці продажу лотерей, що знаходиться у Києві за адресою: проспект Василя Порика, 13. На його придбання було витрачено мінімальні 10 гривень.

Варто зазначити, що перша кулька, яка випала з великого лототрону 11 серпня під час основного розіграшу, виявилась непарною, адже на ній було зображено число 49. Якби випала кулька з парним номером, розмір виграшу щасливчика «Великої гри» складав би 1 мільйон гривень.

Наступним за розміром виграш у 100 000 гривень дістався головному переможцю конкурсу «Багаті та відомі», який проводиться серед основних гравців, присутніх у студії. Цього тижня фартовим виявилось місце під номером 24, що знаходиться у білому секторі. Того дня його посів пан Віталій з міста Тернопіль. Зі слів переможця, у студію він потрапив уперше. Відповідаючи на питання ведучих, щодо його планів на виграш, повідомив, що дуже важко дати однозначну відповідь, адже після такої приголомшливої новини знаходиться у стані справжньої ейфорії.

У конкурсі «Мані на дивані» учасники виступили з мінімальним але все ще значним успіхом, зважаючи, що для того, аби виграти гроші, гравці могли навіть не покидати своєї оселі. Першим учасником конкурсу,  який додзвонився до студії, виявився чоловік на ім’я Ігор із Запорізької області. Він без проблем відповів на питання Лариси Руснак, чим переконав присутніх у тому, що саме в той момент дивився прямий ефір розіграшу. Усього через кілька секунд гравець після запрошення Анатолія Гнатюка обрав табличку на спеціальному табло, завдяки чому виграв 10 000 гривень.

Другого учасника конкурсу «Мані на дивані» обирав комп’ютер серед номерів телефону гравців, які встигли надіслати відповідні смс-повідомлення на номер 330. Цього разу пощастило пані Олені з міста Дніпро, яка впевнено підтвердила факт перегляду прямого ефіру лотереї і буквально повторила результат попереднього учасника, адже також виграла 10 000 гривень.

Нагадаємо, що детально з правилами участі у конкурсах «Лото-Забава» можна ознайомитися на окремій сторінці на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» 

Ще однією приємною особливістю тиражу №1044 стали гості з міста Харків - пан Олександр та його мати - Галина, які 28 липня виграли запрошення на відвідини студії «Лото-Забава» у якості гостя, узявши участь у розіграшах, які Анатолій Гнатюк проводив у їх місті на майдані Конституції.

У прямому ефірі Олександр повідомив, що, як і його мати, є дуже давнім шанувальником «Лото-Забава» і купує лотерейні білети з першого тиражу. Увесь цей час він мріяв потрапити у студію улюбленої лотереї та показати її своїй мамі. Обидва гостя подякували ведучим за такий подарунок та передали щирі вітання усім своїм рідним у прямому ефірі.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає всіх переможців 1044-го тиражу та радить їм звертатися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення своїх виграшів.


Поділитись:
12 серпня 2019
Ми у Viber!