0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Водій з Києва розповів, як витрачає мільйон, виграний у «Лото-Забава»

Завжди цікаво дізнатись, як склалося життя тих щасливчиків, які виграли у лотерею значні призи. Учасники «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» своїми прикладами доводять, що після доленосних виграшів у переможців з’являються нові можливості, здійснюються заповітні мрії та відбуваються зміни на краще. У цьому ще раз можна переконатися, почувши розповідь водія з Києва Руслана Ходарченко, який став мільйонером «Лото-Забава» у тиражі №962 від 14 січня 2018 року.

Нагадаємо, що 17-18 лютого 2018 року, на запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.», пан Руслан разом зі своєю донькою Валерією взяв участь в ексклюзивній програмі «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». Тоді на гостей очікував білосніжний лімузин, який протягом двох днів був їх персональним транспортом, а також - розкішні ресторани, ексклюзивна фотосесія, 3D-екскурсія над Києвом за допомогою квадрокоптерів, SPA-салон, участь у прямому ефірі улюбленої лотереї та екстремальне ралі по бездоріжжю на джипі. Це був дійсно незабутній, сповнений яскравими емоціями столичний уїк-енд, приємні спогади про який і досі зігрівають його головних героїв. 

Наразі пан Руслан потрохи втілює у життя свої плани на виграш. У першу чергу він купив донькам подарунки: телефони, телевізор і комп’ютер. Старша донька Валерія навіть змогла здійснити свою давню мрію - полетіла на відпочинок до Єгипту. «Донька завжди хотіла з'їздити за кордон відпочити. Ну, є можливість, то чому б і ні? Тим паче канікули почалися, чому б не злітати?», - розповідає турботливий батько.

Надалі переможець збирається витрачати гроші на освіту донечок. Окрім того, виграш підштовхнув пана Руслана до змін: «Я відразу вирішив роботу поміняти, оскільки на попередньому місці 17 років пропрацював. Ну, думаю, якщо життя кардинально змінилося з виграшем, то треба вже і роботу поміняти».

Цей улюбленець пані Фортуни продовжує грати у «Лото-Забава» і сподівається на другий грандіозний подарунок долі. Ми йому цього щиро бажаємо та нагадуємо, що за майже 20 років існування «Лото-Забава» мільйонерами та мультимільйонерами стали вже 338 українців, серед них 26 - цього року.


Поділитись:
31 липня 2019
Ми у Viber!