0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Миттєва лотерея «ПОЛЮВАННЯ ЗА СКАРБАМИ» відтепер доступна онлайн

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий повідомити, що з липня 2019 року електронна миттєва лотерея «ПОЛЮВАННЯ ЗА СКАРБАМИ» виходить на новий рівень та стає доступною до гри онлайн. Відтепер зіграти в улюблену лотерею родини «Швидкограй» можна не тільки на точках продажів «М.С.Л.» по всій Україні, але й на офіційному сайті лотерейного оператора.

Лотерея «ПОЛЮВАННЯ ЗА СКАРБАМИ» має цікавий дизайн та унікальну механіку гри: лотерейні шанувальники по-справжньому шукатимуть грошові призи на карті. А скарбів у лотереї вистачає, адже окрім головного призу розміром 50 000 гривень, на шукачів пригод чекає ціла низка інших грошових винагород від 20 до 10 000 гривень. При цьому вартість однієї гри – 20 гривень.

Під час гри на шанувальників миттєвих онлайн лотерей чекатиме зрозумілий та візуально цікавий інтерфейс, у якому буде легко розібратися як новачку, так і давньому шанувальнику цього виду дозвілля.

Перед початком гри шукачу скарбів буде запропоновано обрати кількість карт, які той прагне дослідити. Кожна карта відповідає окремому лотерейному квитку, при цьому за один раз їх можна придбати від 1 до 10 штук.

Завдання гравця - «пройти» картою скарбів. Гра завжди починається з поля «ВХІД», у якому зазначені координати першого ходу. Гравець «крокує» по ігрових полях, згідно із зазначеними координатами, доти, поки не потрапить на ігрове поле з будь-яким зі скарбів або на поле «ВИХІД». При цьому робити це може як сам гравець, щоразу натискаючи на відповідні ігрові поля, координати яких позначаються на карті, так і за допомогою кнопки «АВТО», яка прискорює ігровий процес.

Різноманітні скарби та суми грошових призів за них зазначаються одразу на екрані поруч із картою скарбів. Виграші до 100 грн включно вказані за вирахуванням податків та зборів.

Звертаємо увагу, що на кожній карті зазначений «множник», який збільшує суму призу у відповідну кількість разів.

Спробувати онлайн версію миттєвої лотереї «ПОЛЮВАННЯ ЗА СКАРБАМИ» можна вже зараз на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.». А ознайомитися більш детально з правилами гри та умовами проведення лотереї можна одразу на сторінці самої гри.  


Поділитись:
25 липня 2019
Ми у Viber!