0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

"Лото-Забава" прямує до Харкова

Увага, шанувальники найпопулярнішої сімейної лотереї України! Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий анонсувати черговий виїзний розіграш «Лото-Забава», який цього разу прямує до Харкова!

Довгоочікуваний захід відбудеться 28 липня 2019 року на майдані Конституції перед будівлею Харківського історичного музею ім. М.Ф. Сумцова. Старт о 8:00!

Уже традиційно на івент завітає один з ведучих «Лото-Забава» - Анатолій ГНАТЮК, а у київській студії підтримку йому надаватиме Лариса РУСНАК.

Усі бажаючі матимуть нагоду не лише на власні очі спостерігати прямі включення до студії та розіграші конкурсу «Мані на дивані», але й отримати автограф і сфотографуватися на згадку з Анатолієм Гнатюком.

Та це ще не все! Для всіх глядачів, хто прийде недільного ранку на майдан Констутиції, чекатимуть приємні сюрпризи: вікторини та пам‘ятні сувеніри, розіграш трьох запрошень до студії «Лото-Забава» у якості гостей та додатковий розіграш призу сумою 50 000!

Тож запрошуємо всіх харків’ян і гостей міста 28 липня о 08:00 узяти участь у цікавому заході та отримати заслужені призи. Не проґавте свій шанс і починайте готуватись до події вже зараз.

А за додатковою інформацією також можна звернутися на гарячу лінію за номером 0 (800) 21 00 65

Поділитись:
24 липня 2019
Ми у Viber!