0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Чудовий уїк-енд гостей з Харківщини: мандрівки Києвом, Дніпром та ілюзіями

21 липня 2019 року за заповітним чеком переможця державної лотереї «Лото-Забава» на 1 000 000 гривень до Києва завітав мешканець Харківщини – Григорій Івакін. На цей урочистий захід новоспечений мільйонер приїхав разом зі своєю дружиною Вірою. До своєї перемоги Григорій Іванович йшов довгих 10 років, і коли цей момент настав 21 квітня 2019 року, то не повірив у виграш. Коли ж усвідомлення цієї щасливої події нарешті прийшло, пан Григорій вирішив тримати її у таємниці. Майже три місяці переможець приховував цей факт від власної дружини, щоб зробити їй неймовірний сюрприз і запросити разом із собою у чарівну мандрівку до Києва.  

21 липня у прямому ефірі 1041-го тиражу «Лото-Забава» окрім символічного чека на 1 000 000 гривень переможець отримав від ведучих телерозіграшу - Лариси Руснак і Анатолія Гнатюка - сертифікат на подарункову програму «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». Окрім безлічі різноманітних розваг у стилі luxury – білого лімузину, професійної фотосесії, прогулянки по Дніпру на яхті, релаксу у спа-салоні та відвідування статусних ресторанів, у рамках цієї програми подружжя з Харківщини також завітало до київського музею фотоілюзій, де гості мали змогу не лише врятуватись від акули, втекти від виверження вулкану, відчути левітацію, але й відвідати новий масштабний проект CRAZY ROOM із символами Києва в нереальному, фантастичному виконанні.  

Плани на виграш у Григорія Івакіна чималі. Та, перш за все, новоспечений багатій мріє повезти свою дружину до моря на відпочинок, адже пані Віра досі жодного разу не була на морському узбережжі. Окрім того, подружжя планує зробити ремонт, придбати автомобіль і, звичайно, допомогти дітям. Наш герой з усмішкою зізнається, що нарешті може піти на заслужену пенсію та приділяти більше часу сім‘ї. Проте улюблене хобі полишати не планує. Григорій Іванович переконаний, що невдовзі його чекає ще один виграш і мріє про джекпот у 3 000 000 гривень. Бажаємо, щоб мрії нового почесного учасника «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» обов’язково здійснились!  


Поділитись:
23 липня 2019
Ми у Viber!