0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: виграно 1 000 000 гривень онлайн

Під час розіграшу 1041-го тиражу, що відбувся 2липня 2019 року, у «Великій грі» було виграно 1 000 000 гривень. Того дня першою кулькою, що випала на початку розіграшу з великого лототрону, стала кулька з парним числом 52. Це гарантувало розіграш 1 млн гривень у категорії «три горизонталі з двома пільговими підковками». Цим шансом скористався гравець, який придбав виграшний білет №0288445 онлайн, завдяки зручній функції купівлі білетів «Лото-Забава» через Інтернет. Переможець став 337-м щасливчиком на загальному лічильнику мільйонерів і мультимільйонерів «Лото-Забава» і вже двадцять п’ятим у цьому році.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує удачливого гравця долучитись до елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», завітати до Києва та взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб. Цього ж дня цією пропозицією скористався новий учасник «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - мешканець Харківщини Григорій Івакін, який разом зі своєю дружиною провів незабутні вихідні у столиці, сповнені розвагами у стилі luxury. Зокрема, на щасливчиків очікували поїздки на  білому лімузині, професійна фотосесія, статусні ресторани, відпочинок у спа-салоні, прогулянка по Дніпру тощо. Головною родзинкою уїк-енду стало відвідування першого київського музею фотоілюзій, де гості зі Слобожанщини мали змогу не лише врятуватись від акули, втекти від виверження вулкану, відчути левітацію, але й відвідати новий масштабний проект CRAZY ROOM із символами Києва в нереальному, фантастичному виконанні.   

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає головного переможця або головну переможницю 1041-го тиражу та радить звертатися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.


Поділитись:
22 липня 2019
Ми у Viber!