0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Королівська велич»: у Маріуполі зірвали 50 000 гривень

17 липня 2019 року стало відомо про виграш чималого грошового призу електронної миттєвої лотереї «Королівська велич» родини «Швидкограй» розміром 50 000 гривень. Власником виграшного лотерейного квитка став гравець, який у той день завітав до фірмового столу «М.С.Л.», що у місті Маріуполь на проспекті Металургів, 112. Квиток обійшовся йому у 50 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможця та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Нагадаємо, що це вже далеко не вперше, коли шанувальникам лотереї «Королівська велич» щастить на чималі грошові призи. Так, 11 травня 2018 року гравець з міста Харків виграв 100 000 гривень, завітавши до «ЛОТО маркету», що розташований за адресою: пл. Повстання, 1. Так само пощастило й гравцю зі Львова, який 18 квітня 2018 року виграв 100 000 у лотереї «Королівська велич». Тоді щасливою лотерейною точкою виявився фірмовий острівок «М.С.Л.», що на вулиці Шевченка, 111-А, у торговому центрі «Легенда Клас».

Електронна миттєва лотерея «Королівська велич» з’явилася якраз напередодні Дня народження лотерей в Європі, який прийнято святкувати щороку 24 лютого. Зіграти у цю лотерею та виграти купу грошових призів, найбільший з яких – 500 000 гривень, можна на всіх точках продажів власної мережі «М.С.Л.» («ЛОТО маркети», фірмові кіоски, фірмові столи, фірмові острівки тощо).

Правила гри  прості та зрозумілі як новачкам, так і лотерейним шанувальникам зі значним стажем.

Приємною особливістю лотереї є також той факт, що виграти грошові призи можна одразу у декількох Іграх на одному лотерейному квитку, при цьому суми виграшів додаються одна до одної.

Більше деталей про правила гри та умови проведення лотереї можна дізнатися на окремій сторінці на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Нагадаємо, що електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» сімейства «Швидкограй» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.


Поділитись:
19 липня 2019
Ми у Viber!