0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Електронна миттєва лотерея «ЛАС-ВЕГАС»: у Запоріжжі виграно 500 000

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий повідомити про зрив одного з великих призів електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «ЛАС-ВЕГАС» чималої родини «Швидкограй». Розмір призу склав 500 000 гривень. Виграшний лотерейний квиток було придбано 11 липня 2019 року у місті Запоріжжя на фірмовому столі «М.С.Л.», що розташований за адресою: вул. Запорізька, 18. Щасливий володар півмільйонного грошового призу вже встиг оформити свій виграш та поділитися своєю історією з представниками лотерейного оператора «М.С.Л.».

Переможницею стала пані Олена, яка проживає у місті Запоріжжя. За словами жінки, вона не є затятим лотерейним шанувальником. Квитки купує надзвичайно рідко, адже завжди вважала себе доволі нефартовою людиною. У родині хіба що її 20-річна донька інколи бавиться лотерейними квитками, а Олена лише за цим спостерігає та інколи радіє разом із донькою, коли трапляються якісь виграші. 11 липня 2019 року її ставлення до лотерей кардинально змінилося, але приводом для цього, на жаль, стала хвороба чоловіка.

«Нещодавно мого чоловіка поклали до лікарні, а грошей у нас на лікування просто немає. Добре, що була можливість узяти кредит на медикаменти, але ж це тимчасова міра. Тож у мене на роботі співробітники організували збір коштів, за результатами якого вдалось отримати на руки 300-400 гривень. Зважаючи на вартість ліків, які мені необхідно купувати для чоловіка, ці гроші були краплею в морі, адже їх вартість подекуди сягає 1000 гривень на день. Ситуація була дуже складна, тож, повертаючись додому з роботи з цими грошима від співробітників, я, дивуючись самій собі, завітала до лотерейної точки, де періодично купувала лотерейні квитки моя донька», - розповіла пані Олена.

За словами переможниці, у той день щось перемкнулося в її голові, і попри свою невіру у будь-яке лотерейне везіння, вона вирішила частину грошей, які вдалося зібрати на роботі, витратити на лотерейні квитки. А вже через кілька хвилин розповсюджувач вітав щасливицю з перемогою вагою у півмільйона гривень.

«Я тоді взагалі була у якійсь прострації, довго не могла зрозуміти, яку саме лотерею вибрати. Вирішила, що виберу щось із новенького – у цьому мені допомогла дуже привітна жіночка-продавець. Щоб ви розуміли, так пощастило мені далеко не з першого квитка – з сьомого! Але ви просто не можете уявити, що відбувалося у моїй голові, коли мені тихенько сказали: «Ви виграли 500 000». Та я й сама зараз уже не скажу, що в голові було. Пам’ятаю, що сама оговталася десь тільки через годину, настільки новина була несподівана».

Частину виграшу Олена збирається витратити на лікування та відновлення здоров’я чоловіка, також частину витратить на допомогу рідним, а що залишиться – по ситуації.

Зіграти в ЕМЛ «ЛАС-ВЕГАС» можна на точках продажу власної мережі оператора державних лотерей «М.С.Л.», а також онлайн на офіційному сайті лотерейного оператора. Вартість одного квитка складає 50 гривень.

Поділитись:
17 липня 2019
Ми у Viber!