0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Нові провокації проти оператора державних лотерей

15 та 16 липня були здійснені нові провокації проти оператора державних лотерей «М.С.Л.». Молодики, лозунги та безпідставні звинувачення співпадають із тими, які були під час попередньої влади.

Це свідчить про нездатність інших учасників лотерейного ринку та їх покровителів конкурувати ідеями, сервісом та стратегічним мисленням. І для тиску на прозорого та чесного оператора державних лотерей обирають силові та провокаційні методи.

Не зважаючи на подібні акції, «М.С.Л.» працює тільки в межах діючого законодавства та дотримується своєї стратегії працювати прозоро та чесно, і докладає всіх зусиль для розвитку цивілізованого лотерейного ринку.

Ці події є результатом бездіяльності регулятора - Міністерства фінансів України, який протягом 5 років не може врегулювати лотерейний ринок, і дає можливість ділкам ігнорувати законодавство та застосовувати незаконні вуличні методи для конкурентної боротьби.

«М.С.Л.» закликає Мінфін і чиновників врегулювати лотерейний ринок через затвердження чітких та прозорих ліцензійних умов, забезпечити в ліцензійних умовах обов’язкову сертифікацію операторів щодо відповідності стандартам Відповідальної Гри та безпечного ведення бізнесу, а також впровадження централізованої системи обліку коштів на лотерейному ринку.


Поділитись:
16 липня 2019
Ми у Viber!