0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

До лотерейної мережі «М.С.Л.» приєднується новий великий розповсюджувач

У липні 2019 року до оператора державних лотерей «М.С.Л.» приєднується мережа розповсюджувачів «Космолот».

Це сталось завдяки стратегії «М.С.Л.» виконувати всі норми законодавства України, працювати відкрито і прозоро та дотримуватись принципів Відповідальної Гри Європейської Лотерейної Асоціації та безпеки за стандартом Всесвітньої Лотерейної Асоціації. Саме такі якості оператора державних лотерей є привабливими для розповсюджувачів: лотерейний ринок вже давно готовий працювати без корупційного тиску з боку чиновників, за цивілізованими та етичними правилами, із стратегічним плануванням розвитку бізнесу.

Як таке приєднання вплине на суспільство, лотерейний ринок та на роботу «М.С.Л.»?

1. Сплата податків

Усі розповсюджувачі державних лотерей «М.С.Л.» працюють на обладнанні, яке підключено до центральної комп’ютерної системи «М.С.Л.». А Держказначейство України має моніторинговий доступ до цієї системи, тому у режимі реального часу контролює всі транзакції.

 2. Суспільство

«М.С.Л.» усвідомлює, яку соціальну напругу створює той оператор державних лотерей, який свідомо паплюжить українське законодавство та ігнорує потреби та вимоги громадянського суспільства, а також змушує розповсюджувачів працювати на безпринципних та небезпечних для суспільства умовах.

У свою чергу, «М.С.Л.» протягом 6 років тричі було сертифіковано за стандартом Відповідальної Гри Європейської Лотерейної Асоціації. Оператор державних лотерей вимагає безумовного виконання цих принципів від своїх партнерів та розповсюджувачів. «М.С.Л.» постійно контролює дотримання цих стандартів та жорстко реагує у випадку їх невиконання.

3. Лотерейний ринок

Приєднання нового розповсюджувача до мережі «М.С.Л.» позитивно вплине на розвиток лотерейного ринку України. Цей крок демонструє, що бізнес готовий працювати на чесних і прозорих умовах, платити податки та бути безпечним для суспільства.

Чим більше розповсюджувачів вийде із штучно створеної тіні, тим більш прозорим, а значить безпечним для суспільства і вигідним для держави і бізнесу стане лотерейний ринок.

Водночас, лотерейний ринок України все ще залишається далеким від ідеального. «М.С.Л.» вимагає від Міністерства фінансів врегулювати лотерейний ринок через затвердження чітких та прозорих ліцензійних умов, забезпечити в ліцензійних умовах обов’язкову сертифікацію операторів щодо відповідності стандартам Відповідальної Гри та безпечного ведення бізнесу, а також впровадження централізованої системи обліку коштів на лотерейному ринку.

Довідково: оператор державних лотерей «М.С.Л.» зареєстрував у липні 2019 року в Міністерстві фінансів України державну лотерею “ЛОТО ПЛЮС”, яку буде розповсюджувати мережа «Космолот».


Поділитись:
8 липня 2019
Ми у Viber!