0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мільйонер «Лото-Забава» з Білої Церкви розповів про життя після виграшу

До престижного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» стрімко долучаються нові учасники з різних куточків України, які виграли у лотереї компанії «М.С.Л.» від 1 000 000 гривень і більше. Завдяки своїм призам переможці втілюють у життя найсміливіші мрії, а також отримують незабутні емоції впродовж столичного уїк-енду у рамках подарункової ексклюзивної VIP-програми «Два дні з життя мільйонера».

Про те, як витрачаються отримані гроші та які спогади залишилися на згадку після відвідин Києва, журналістам нещодавно розповіли переможці «Лото-Забава» Владислав та Оксана Базановичі з Білої Церкви. У тиражі №962 від 14 січня 2018 року вони виграли у новорічній акції «Даруй казку собі та близьким», а вже 28 січня завітали на прямий ефір до студії «Лото-Забава».

Новоспечені мільйонери пригадують, що довго не могли повірити у свою перемогу. Остаточно переконатися у ній змогли лише тоді, коли їх запросили до білосніжного лімузину у якості учасників «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». Теплі враження про пригоди тих вихідних досі не полишають їх. До речі, це був найекстремальніший візит за всю історію «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.»: тоді, окрім традиційних розваг і привілеїв, подружжю Базановичів, на їх прохання, презентували адреналіновий івент - на спеціальних авто вони опановували всі тонкощі екстремального керування автомобілем. Завершальним акордом стали неймовірні перегони треком, вкритим снігом і льодом, і дрифтинг на довжелезному лімузині

Наразі зізнаються, що життя після виграшу помітно змінилося. Найголовніше - придбали новий спортивний мотоцикл (головне для екстремалів!), уперше відпочили на морі всією родиною за кордоном і розпочали ремонт у квартирі. Владислав каже: робить усе, аби його родина жила у комфорті. І продовжує грати у «Лото-Забава». Його наступна мета - джекпот у 3 000 000. І ми щиро бажаємо йому знову відчути прихильність пані Фортуни.


Поділитись:
5 липня 2019
Ми у Viber!