0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Стартує нова електронна миттєва лотерея «ГРАН-ПРІ»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий представити широкому загалу своїх шанувальників нову електронну миттєву лотерею (ЕМЛ) під назвою «ГРАН-ПРІ», яка стала новим членом чималої родини «Швидкограй». Новинка має особливо припасти до душі тим, хто полюбляє швидкі авто та перегони, адже механіка ігор і візуальна складова лотерейного квитка розроблені у відповідному стилі. Більше того, сама категорія миттєвих лотерей як явище передбачає досить жвавий темп гри, адже на відміну від тиражних лотерей, дізнатися про виграшність того чи іншого квитка можна одразу на точці продажу.

На гравців очікують одразу 2 різні гри у кожному квитку, а також чимало грошових призів, зокрема й максимальний розміром 50 000 гривень. При цьому вартість одного лотерейного квитка «ГРАН-ПРІ» складає 20 гривень. Правила гри дуже прості та розраховані як на початківців, так і на давніх шанувальників лотерей «М.С.Л.».

На кожному лотерейному квитку розташовані одразу дві гри: «ПЕРЕГОНИ» і «ПЕРЕХРЕСТЯ».

У грі «ПЕРЕГОНИ» на ігровому полі розміщено 5 заїздів (5 спроб). У кожному заїзді вказаний Ваш час і час трьох суперників. Щоб виграти грошовий приз, в межах одного заїзду Ваш час має бути меншим за час кожного з трьох суперників. При цьому сума виграшу за кожен заїзд зазначається нижче ігрового поля у розділі Умови виграшу.

У наступній грі під назвою «ПЕРЕХРЕСТЯ» ігрове поле складається з 4 рядків і 4 стовпчиків, де розміщено суми можливих виграшів. Над кожним стовпчиком і поряд з кожним рядком зазначені числа. Якщо число, зображене над будь-яким стовпчиком, збігається з числом, зображеним поряд з будь-яким рядком, гравець виграє суму, яка розміщена на перетині цього стовпчика та цього рядка.

Звертаємо увагу, що в одному квитку виграшними можуть бути відразу 2 Гри, тож необхідно бути уважним та інколи «пригальмовувати», щоб не проґавити свій приз.

Зіграти в електронну миттєву лотерею «ГРАН-ПРІ» від «Швидкограй» можна вже зараз на всіх точках продажів оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Більш детальну інформацію щодо правил гри та виплати виграшів можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.», або зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.


Поділитись:
4 липня 2019
Ми у Viber!