0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Електронна миттєва лотерея «Святкова»: «Грайливе літо»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» пропонує гравцям чергову серію електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «Святкова» родини «Швидкограй», яка має назву «Грайливе літо», адже у самому розпалі найгарячіша пора року та період відпусток, на який більшість працюючого населення очікує з надзвичайним нетерпінням. Завдяки серії «Грайливе літо» цей період може стати по-справжньому особливим.

Радісні емоції та чимало грошових призів очікують на тих, хто вирішить випробувати свою удачу та вхопити головний приз у 20 000 гривень. При цьому вартість одного лотерейного квитка – усього 10 гривень.

Традиційно для електронних миттєвих лотерей родини «Швидкограй», правила гри дуже прості та зрозумілі як новачкам, так і давнім шанувальникам цього виду дозвілля.

Щоб виграти грошовий приз, гравець має знайти на квитку збіги «своїх» і «виграшних» символів таким чином, щоб на ігровому полі склалася лінія (горизонталь або вертикаль) з 4-х символів. Навіть якщо на квитку не вдалось закреслити горизонталь або вертикаль, для гравців передбачена ще одна можливість виграти – нижче основного ігрового поля розміщується один додатковий символ, обраний випадковим чином. Якщо цей символ співпав з будь-яким з «Ваших», гравець одразу виграє 50 гривень*.

Електронна миттєва лотерея «Святкова» серії «Грайливе літо» є лімітованою, а отже, має обмежений період продажів. А тому, щоб перевірити свою удачу у новій серії, не варто зволікати!

*Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків і зборів.

Поділитись:
3 липня 2019
Ми у Viber!