0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: успішно відлунав виїзний розіграш в Одесі

23 червня 2019 року під час розіграшу 1037-го тиражу «Лото-Забава» успішно відлунав уже другий в історії лотереї виїзний розіграш конкурсу «Мані на дивані». Цього разу захід відбувся в Одесі, Перлині Чорного моря, і стартував о 8:00 у Міському саду, що на Дерибасівській. На розіграш «Мані на дивані» уже традиційно завітав один з ведучих «Лото-Забава» - Анатолій Гнатюк, а у київській студії гостей вітала Лариса Руснак. Усі бажаючі, одесити та гості міста, мали змогу не лише на власні очі спостерігати цю подію, але й узяти участь у численних вікторинах і конкурсах, а також отримати шанс на виграш 50 000 гривень. Головним переможцем додаткового розіграшу та власником півсотні тисяч гривень стала пані Наталя, яка відверто зізналася, що навіть не розраховувала на подібний розвиток подій: «Свекруха повідомила мені, що «Лото-Забава» буде в Одесі, і ми вирішили сюди приїхати разом з нею та чоловіком і зіграти. Про те, що я виграю, навіть і не думала – це все сталося дуже несподівано».

Окрім того, серед присутніх на одеському виїзному івенті «Фабрики мільйонерів» були додатково розіграні три сертифікати, кожен з яких надає можливість відвідати прямий ефір «Лото-Забава» у Києві у якості гостя. Там щасливчики зможуть зазирнути за лаштунки улюбленої лотереї та відвідати екскурсію столицею України.

Нагадаємо, що відповідно до правил інтерактивного конкурсу «Мані на дивані», узяти в ньому участь відтепер можуть не тільки гравці, які дивляться у цей момент розіграш «Лото-Забава» по телевізору, але й ті, хто не має змоги дивитися тираж. Відрізняються лише суми виграшів. Щасливчик конкурсу миттєво виграє 5000 гривень, якщо дивиться прямий ефір, або 500 гривень, якщо не дивиться. Після цього гравець отримує шанс збільшити свій початковий виграш, залежно від того, чи зможе правильно скласти пазл з картинок на табло «Мані на дивані». 23 червня в конкурсі визначився лише один переможець – пан Сергій з м.Білгород-Дністровський. Додзвонившись до студії, щасливчик миттєво виграв 5000 гривень, а потім зміг подвоїти свій приз і отримає 10 000 гривень. Під час другого етапу розіграшу «Мані на дивані», гравець, на жаль, не взяв слухавку, коли до нього телефонували зі студії.  

Під час розіграшу 1037-го тиражу «Лото-Забава» визначилось одразу двоє переможців у постійному конкурсі «Парочка». Виграшна комбінація з кульок на солодкі 300 000 гривень цієї неділі виглядала так: 16, 32, 59, 34, 48, 31, 75, 33, 64. Перший приз дістався гравцю, який придбав свій щасливий білет №0145246 у Львові на фірмовому столі «М.С.Л.» на ринку Південний, що на вул.Щирецька, 36. Другий приз виграв улюбленець фортуни з Тернополя, який придбав білет №0221649 на фірмовому столі «М.С.Л.» у супермаркеті за адресою: вул. Текстильна, 28.  

У рамках конкурсу «Багаті та Відомі» удача посміхнулась мешканцю Ворзеля (Київська область) – Федору Дідику. Щасливчик сидів у зеленому ряді на 18 місці. Федір Анатолійовичсправжній ветеран «Лото-Забава», проте у студії опинився вперше, і йому відразу поталанило стати переможцем одного з основних конкурсів лотереї! Вигравши спочатку 50 000 гривень, пан Федір зміг збільшити свій початковий приз у 5 разів та вполювати 250 000 гривень.   

Під час «Великої гри», окрім 1 мільйона гривень, було виграно 200 000 гривень у м.Мукачево (Закарпатська область). Щасливий білет №0104995 придбали на фірмовому столі «М.С.Л.», який розташовано у торговельному центрі на вул. Возз‘єднання, 20.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців 1037-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення своїх виграшів.  


Поділитись:
26 червня 2019
Ми у Viber!