0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Спортпрогноз» відтепер онлайн!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий повідомити, що у червні 2019 року один з найперших брендів «М.С.Л.», який з’явився ще у 1987 році – лотерея ТОТО «Спортпрогноз», отримав грандіозне оновлення, на яке шанувальники футболу та спортивного прогнозування очікували протягом довгого часу. Зміни торкнулися не тільки зовнішнього вигляду логотипу лотереї, але й більш істотних складових, завдяки яким виграші відтепер будуть ще більшими, а зіграти в улюблену лотерею буде набагато простіше та зручніше.

Так, починаючи з тиражу №16, розіграш якого стартує 22 червня, призовий фонд лотереї ТОТО «Спортпрогноз» буде збільшено з 50% до 60%. Це означає, що на формування призових категорій лотереї буде направлятися більше грошей, які були виручені з продажу лотереї, тож і розмір самих призів буде збільшено!

Але це ще далеко не всі нововведення, адже з 16-го тиражу розмір стартового джекпоту лотереї збільшується з 200 000 до 250 000 гривень. Нагадаємо, що на сьогоднішній день рекордним призом, який вдалося зірвати українським футбольним прогнозистам у лотереї «Спортпрогноз» став джекпот у 702 436 гривень! Ця подія трапилась 16 липня 2018 року.

Однак найбільш грандіозним нововведенням для лотереї є її довгоочікуваний вихід в онлайн! Це означає, що відтепер зробити ставки у «Спортпрогноз» можна де завгодно та коли завгодно – у звичних точках розповсюдження, власному комп’ютері, планшеті, смартфоні тощо! Перевірити виграшність чека так само відтепер можливо на сторінці «Спортпрогноз», яка знаходиться на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.».  Головне – мати вільний доступ до інтернету та бути повнолітньою особою.

Сама процедура гри онлайн надзвичайно проста, і вона детально описана на офіційній сторінці лотереї. Звертаємо увагу, що виграші до 30 000 гривень автоматично зараховуються на ігровий рахунок переможця. А якщо виграш перевищує цю суму, ласкаво просимо до найближчого представництва «М.С.Л.» для його оформлення.


Поділитись:
20 червня 2019
Ми у Viber!