0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Наступна зупинка – Одеса!

Інтерактивний конкурс для телеглядачів «Мані на дивані» лотереї «Лото-Забава» продовжує крокувати містами України! Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий повідомити, що наступним містом, яке зустрічатиме ведучого лотереї Анатолія Гнатюка, буде українська столиця гумору – Одеса.

Отже запрошуємо всіх бажаючих завітати 23 червня о 8:00 до Міського саду на Дерибасівській, та стати не тільки свідком розіграшу інтерактивного конкурсу «Мані на дивані» у прямому ефірі тиражу №1037, але й отримати ексклюзивну можливість виграти додаткові 50 000 гривень та 3 сертифікати-запрошення на відвідини студії улюбленої лотереї у Києві!

Як узяти участь у додатковому розіграші? Усе досить просто, усього лише необхідно:

-  прийти 23 червня о 8:00 до Міського саду, що на вул.Дерибасівська в Одесі;

-  придбати 2 білети «Лото-Забава» по 25 гривень на тираж №1038;

-  отримати купон учасника;

-  заповнити купон учасника;

-  помістити купон у спеціальну скриньку.

Того ж дня, наприкінці усього заходу, а саме о 10:30, Анатолій Гнатюк дістане один купон щасливчика, який і отримає чек на 50 000 гривень і запрошення приїхати до київської студії «Лото-Забава» 30 червня 2019 року для одержання призу у прямому ефірі.

Але це ще не все! Зверніть увагу, що кожен учасник заходу в Одесі, який купив будь-які 2 білети «Лото-Забава» має шанс отримати 23 червня один з трьох сертифікатів, завдяки яким їх власники зможуть відвідати студію найпопулярнішої сімейної лотереї України в якості гостя, зазирнути за лаштунки знімального майданчика, зробити фотографії з ведучими програми та відвідати спеціальну екскурсію столицею нашої країни!

Тож не пропустіть найближчий прямий ефір «Лото-Забава», під час якого ведучі озвучать деталі цієї історичної події! Нагадуємо, що прямі ефіри «Фабрики мільйонерів» можна спостерігати щонеділі о 9:00 на телеканалі «1+1».

Поділитись:
14 червня 2019
Ми у Viber!