0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Як потрапити на прямий ефір завдяки Facebook

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» підготував для всіх шанувальників лотереї «Лото-Забава» приємний сюрприз, завдяки якому шансів потрапити на прямий ефір до студії найпопулярнішої сімейної лотереї України стало ще більше!

Раді повідомити, що, починаючи з 16 червня 2019 року, один із 25 учасників конкурсу «Багаті та Відомі», в якому можна виграти до 500 000 гривень, буде обиратися за допомогою соціальної мережі Facebook. Таким чином, можливістьпотрапити у прямий ефір, на власні очі побачити розіграш лотереї, зазирнути за лаштунки знімального майданчика, отримати шанс виграти чималі грошові призи та переконатися, що в українській лотереї виграти можливо, зможе ще більше людей!

Для того, щоб потрапити до претендентів на 25 місце  основного гравця у студії, кожному бажаючому необхідно виконати декілька простих кроків: підписатися на офіційну сторінку «Лото-Забава» у соцмережі Facebook, поставити «Подобається» у пості, присвяченому цій події, написати коментар «Хочу до студії» під постом, зареєструватись за допомогою спеціального посилання,  залишивши дані для подальшого запрошення від представників лотереї та й, звичайно ж, придбати лотерейний білет «Лото-Забава» на поточний тираж.

Після цього у найближчому прямому ефірі серед усіх, хто зареєструється протягом тижня, випадковим чином буде обрано одного основного гравця студії та двох запасних, які можуть стати учасниками конкурсу «Багаті та Відомі» наступного разу.

Звертаємо увагу, що реєстрація у соціальній мережі Facebook доволі проста, тож якщо у бажаючих узяти участь у жеребкуванні власної сторінки у цій соціальній мережі ще нема, тоді зараз дуже влучний момент для того, щоб виправити це.

Оператор державних лотерей щиро бажає успіху усім бажаючим виграти чималі грошові призи у «Лото-Забава» та нагадує, що найближчий розіграш лотереї відбудеться уже цієї неділі, 16 червня, о 9:00 на телеканалі «1+1».


Поділитись:
11 червня 2019
Ми у Viber!