0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Віце-президент «М.С.Л.» учетверте у виконкомі ЄЛ

29 травня 2019 року у місті Антверпен, що у Бельгії, під час засідання генеральної асамблеї Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (ЄЛ) відбулись перевибори виконкома та президента ЄЛ на наступні 2 роки. За результатами голосування до оновленого складу виконкому ЄЛ вчергове увійшов віце-президент оператора державних лотерей «М.С.Л.» Євген Власенко. Зважаючи на той факт, що до виконкому кандидати обираються не за квотами або територіальним принципом, а – за рівнем довіри до кандидатів, ця подія вчергове продемонструвала високу оцінку репутації компанії «М.С.Л.» на Європейському ринку лотерей та міжнародній арені.

Варто зазначити, що пан Власенко обирається до виконкому Європейської лотерейної асоціації вже четвертий раз поспіль. Уперше подібне визнання було отримано ще у 2013 році. Наразі віце-президент «М.С.Л.» – єдиний член виконкому з країни, яка не є членом ЄС. Нагадаємо, що під час минулого виборчого періоду Євген Власенко очолював комітет Європейської асоціації лотерей з освіти. За цей час почав свою роботу Корпоративний Університет ЄЛ, сесії якого відвідали співробітники як операторів лотерей з Європи, так і представники партнерів-постачальників послуг та обладнання для лотерейної сфери. Викладачами цього освітнього закладу виступають найвідоміші спеціалісти у сфері лотерей з усього світу, а також представники дослідницьких агентств і регулятори Західної Європи.

Отже, наступні 2 роки віце-президент «М.С.Л.» Є.Власенко буде в головній інституції європейської лотерейної асоціації та, разом з іншими 9 обраними керівниками та президентом Асоціації, визначати вектор розвитку ЄЛ і приймати рішення щодо індустрії в цілому.

У свою чергу оператор державних лотерей «М.С.Л.» буде й надалі дотримуватися європейських стандартів, соціальної відповідальності та прозорості, які виражаються у відповідальності перед гравцями, чесності, чистоті рядів компанії, а також у прагненні здійснювати свою діяльність на благо суспільства.

Нагадаємо, з 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації Державних лотерей і ТОТО. Ця організація об'єднала в собі понад 70 лотерейних операторів з країн, що входять до Ради Європи.


Поділитись:
6 червня 2019
Ми у Viber!