0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як пенсіонер з Тернопільщини витрачає мільйон, виграний у «Лото-Забава»

Учасники «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» продовжують ділитися з шанувальниками українських лотерей своїми враженнями від того, яким чином мільйонні виграші змінили їх життя. Цього тижня журналісти поспілкувались з Григорієм Цапурою, який зірвав 1 000 000 гривень у 967-му тиражі «Лото-Забава» від 18 лютого 2018. І вже у березні того ж року він разом з донькою Вірою завітав до Києва на запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.» для участі у VIP-програмі «Два дні з життя мільйонера».

Незважаючи на те, що столиця зустріла гостей потужним сніговим буревієм, мешканці затишних Оришківців, що на Тернопільщині, зберегли найтепліші спогади про цю надзвичайну пригоду. Тоді для них усе розпочалося з традиційного білосніжного лімузина, який зустрів візитерів на вокзалі. А потім були відвідини розкішних ресторанів, фотосесія, готель у центрі міста, збудований на гроші від лотерей, бранч з улюбленими ведучими «Лото-Забава» та участь у прямому ефірі. А родзинкою стала віртуальна екскурсія Києвом за допомогою квадрокоптера та 3Д-окулярів. «Окуляри такі вперше побачив. Відчуття, ніби ти літаєш на вертольоті», - пригадує Григорій Васильович. Передувала ж цим незабутнім подіям наполеглива впевненість у перемозі, яка тривала 18 років! Адже пан Григорій почав грати майже з найперших тиражів «Лото-Забава» і весь цей час чекав на свій щасливий лотерейний білет. Як він тоді сам зізнавався представникам ЗМІ, момент, коли дізнався про свою перемогу, пережив досить драматично: «Такі відчуття в перші секунди були, що краще їх не переживати тим, хто має слабке серце, бо можна отримати інфаркт. Але більше білетиків - більше шансів, тому купуйте «Лото-Забава», грайте і вірте, бо як нема віри, то нема сенсу грати».

Перше, що він зробив, після отримання призових, - придбав нову побутову техніку та почав піклуватися про власне здоров’я. Спершу зробив повне обстеження організму. «Мені треба міняти суглоби. У Чернівцях є шведсько-українська ортопедична клініка. Там міняють суглоби, ця клініка відповідного рівня», - каже переможець. Наразі пан Григорій проходить курс лікування спеціальними уколами, кожен з яких коштує понад тисячу гривень. Оплатити цю терапію звичайному пенсіонеру було б дуже складно. У такій ситуацій лотерейний виграш надзвичайно став у нагоді. Крім того, щасливчик планує придбати новий автомобіль, замість старенького, якому вже понад дванадцять років.

Пан Григорій і надалі купує лотерейні білети «Лото-Забава», адже у планах - зірвати джекпот. Але тепер він грає заради перемоги не один, а у компанії рідних і близьких, які на власному досвіді переконалися, що в Україні в лотерею виграти можливо.


Поділитись:
30 травня 2019
Ми у Viber!