0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«ЛАБІРИНТ»: 50 000 зірвано у День Києва

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» з радістю повідомляє, що 26 травня 2019 року було зірвано 50 000 гривень у новій електронній миттєвій лотереї (ЕМЛ) «ЛАБІРИНТ» чималої родини «Швидкограй». Наразі відомо, що щасливий лотерейний квиток було придбано 26 травня у столичному «ЛОТОмаркеті», який розташований за адресою: бульвар Перова, 15. На гру переможець витратив 20 гривень, а розмір виграшу склав 50 000 гривень.

Компанія «М.С.Л.» щиро вітає фартового гравця та радить йому звернутися на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Звертаємо окрему увагу, що попереду на гравців чекають чимало інших грошовий призів, серед яких чергові 50 000 гривень!

Цікавим є той факт, що один з головних призів ЕМЛ «ЛАБІРИНТ» було зірвано всього через кілька днів після старту продажу лотереї по всій території України. Символічно також, що виграшний лотерейний квиток було придбано у Києві у той день, коли містяни та гості столиці святкували День Києва. Нагадаємо, це свято прийнято відмічати щороку в останню неділю травня.

Нова лотерея має прості правила.На кожному квитку розташоване ігрове поле, яке містить п’ять Ігор (п’ять спроб). Всередині ігрового поля розміщені «стрілки», які вказують напрямок наступного «кроку». Використовуються  «стрілки  вліво», «стрілки вправо»  і «стрілки вниз». Початок кожної Гри знаходиться у верхній частині ігрового поля – під  написами  Гра 01, Гра 02, Гра 03, Гра 04 і Гра 05 відповідно.

Щоб дізнатися, чи виграшна та або інша Гра, необхідно рухатися згідно напрямків, на які вказують «стрілки». Якщо за результатом таких «мандрів»  ігровим полем гравець «дійшов» до однієї з призових сум – Гра вважається виграшною. Сума виграшу позначається  в нижній частині ігрового поля.

Також може трапитися, що «стрілки» у тій чи іншій Грі приведуть гравця до правої або лівої границі ігрового поля. У цьому разі Гра без виграшу. Звертаємо увагу, що на кожному квитку є 5 Ігор, тож якщо одна з них виявилася без  призу – слід спробувати свою удачу у наступній Грі.

Нагадуємо, що виграші до 100 гривень включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків і зборів. Більш детальну інформацію щодо правил гри та виплати виграшів можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.», або зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65.

Поділитись:
27 травня 2019
Ми у Viber!