0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Зустрічайте нову миттєву лотерею – «ЛАБІРИНТ»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» з радістю повідомляє про запуск нової електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «ЛАБІРИНТ», яка увійшла до чималої родини лотерей «Швидкограй». Випробувати свої навички орієнтування у закритих приміщеннях у пошуках грошових призів можна вже зараз на всіх точках продажу лотерей «М.С.Л.» по всій Україні, при цьому вартість одного квитка – 20 гривень.

Незважаючи на те, що лабіринти були створені саме для того, щоб якомога сильніше заплутати тих, кому не пощастило у них потрапити, розібратися у новій лотереї буде не важко як новачку, так і досвідченому шанувальнику цього виду дозвілля.  А замість пасток та ворогів, на шукачів пригод очікуватимуть чимало грошових призів, найбільший з яких сягає відмітки у 50 000 гривень.

На кожному квитку ЕМЛ «ЛАБІРИНТ» розташоване ігрове поле, яке містить п’ять Ігор (п’ять спроб). Всередині ігрового поля розміщені «стрілки», які вказують напрямок наступного «кроку». Використовуються  «стрілки  вліво», «стрілки вправо»  та «стрілки вниз». Початок кожної Гри знаходиться у верхній частині ігрового поля – під  написами  Гра 01, Гра 02, Гра 03, Гра 04 і Гра 05 відповідно.

Щоб дізнатися, чи виграшна та або інша Гра, необхідно рухатися згідно напрямків, на які вказують «стрілки». Якщо за результатом таких «мандрів»  ігровим полем гравець «дійшов» до однієї з призових сум – Гра вважається виграшною. Сума виграшу позначається  в нижній частині ігрового поля.

Також може трапитися, що «стрілки» у тій чи іншій Грі приведуть гравця до правої або лівої границі ігрового поля. У цьому разі Гра без виграшу. Звертаємо увагу, що на кожному квитку є 5 Ігор, тож якщо одна з них виявилася без  призу – слід спробувати свою удачу у наступній Грі.

Нагадуємо, що виграші до 100 гривень включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків і зборів. Більш детальну інформацію щодо правил гри та виплати виграшів можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» або зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65.   


Поділитись:
23 травня 2019
Ми у Viber!