0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Спортпрогноз»: джекпот у 290 000 виграно в Івано-Франківську

За результатами проведення тиражу №3 української державної лотереї ТОТО «Спортпрогноз» стало відомо, що головний приз – джекпот, який встиг зрости до відмітки у 290 000 гривень – не встояв перед футбольними знавцями та шанувальниками лотерей!

Зірвати куш вдалося одному-єдиному щасливчику з Івано-Франківська, який вирішив зробити ставку у «ЛОТОмаркеті», розташованому за адресою: вул. Незалежності, 61. Відомо, що на гру футбольний фан витратив усього 25 гривень, при цьому мінімальна вартість однієї ставки – 5 гривень.

Нагадаємо, що за правилами гри у «Спортпрогноз», для того, щоб виграти джекпот, необхідно правильно передбачити результати 12 футбольних матчів, які зазначені у тиражі. При чому необхідно лише вказати, яка з двох команд переможе, чи передбачити нічию. Точну кількість забитих м’ячів зазначати не потрібно.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає власника головного призу тиражу №3 лотереї «Спортпрогноз» і радить йому звернутися на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Тираж №3 відзначився великою кількістю матчів, які відбувалися у Німеччині та Іспанії. Також, у програмі були зазначені 2 зустрічі українських команд: «Карпати» – «Десна» і «Олімпік» – «Чорноморець».

А джекпот найближчого тиражу лотереї ТОТО «Спортпрогноз» наразі дорівнює 210 000 гривень.

Більше інформації про правила гри та програму лотереї можна дізнатися на окремій сторінці «Спортпрогноз» на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Нагадаємо, що «Спортпрогноз» - один з найперших брендів «М.С.Л.», який з’явився ще за радянських часів у 1987 році. За тридцять років розвитку та вдосконалення «Спортпрогноз» залишається єдиною спортивною лотереєю, в якій розігрується джекпот, та, одночасно, лотереєю з найбільшою частотою зриву джекпоту в Україні.

Поділитись:
21 травня 2019
Ми у Viber!